Cześć dziewczyny
Postanowiłam zajrzeć w wolnej chwilce i coś skrobnąć.Moje lale skończyły już 8mies.i jest dobrze,zero przeziębień,właśnie śpią jeszcze na dworze chociaż już ciemno.Asia zaczęła raczkować i wszędzie jej pełno,już tęsknię za chwilami kiedy spokojnie leżała na podłodze,Julci do raczkowania jeszcze troche brakuje za to siedzi lepiej od siostry
Są momenty kiedy mam wszystkiego serdecznie dosyć i najchętniej zostawiłabym cały bajzel i wyszła,no niestety moje córy do tych najgrzeczniejszych nie należą mimo,że cały dzień leżą na brzuszkach i niby niczego im nie brakuje.Postaram się nadrobić zaległości tymczasem trzymam kciuki za powroty do zdrowia i prawidłowy rozwój maluszków.A to moje aniołki z ROGAMI-wszystkie trzy

Postanowiłam zajrzeć w wolnej chwilce i coś skrobnąć.Moje lale skończyły już 8mies.i jest dobrze,zero przeziębień,właśnie śpią jeszcze na dworze chociaż już ciemno.Asia zaczęła raczkować i wszędzie jej pełno,już tęsknię za chwilami kiedy spokojnie leżała na podłodze,Julci do raczkowania jeszcze troche brakuje za to siedzi lepiej od siostry