reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
U mnie podobnie jak u mati - tylko że na noc dziewczyny jedzą tylko 150ml mleka ok 19.00 i do 6-7 rano ich nie ma :)
Rano zjadają 180ml mleka, o 10.00 150ml, spacer, o 13.00 150, ok 15.00 kilka łyżek zupki albo deserku, ok 16.00 150ml mleka, spacer, ok 18.30 kąpiel, jedzenie i spać :) Nie musiałam pracować nad tym planem dnia - dziewczyny same się ustawiły

kochane pomóżcie.
mój młody od jakiegoś czasu ma końcówkę siusiaka zaczerwienioną i jajeczka w miejscu gdzie ta końcówka się z nimi styka. od czego to może być? to może być jakiś stan zapalny? dodam że nie płacze oddając mocz ale strasznie dużo sika /w porównaniu z siostrą -ale on tez więcej je/. a w ostatnim badaniu moczu wyszło że ma liczne bakterie ale to niby przez brak sterylności. i będzie musiał mieć za jakiś czas przeciętą stulejkę bo mu nie zeszła.
macie pojęcie od czego to? pokazałam to lekarce na wizycie tydz temu a le ona stwierdziła że pewnie od pieluszki a mi to wygląda na coś poważniejszeego. chyba bede musiała iść do innego lekarza...

Witaj ja bym tego nie bagatelizowała, ja miałam podobnie ale mój starszy syn miał roczek jak pewnego dnia wstał z objawami jakie opisujesz, mój pediatra skierował mnie natychmiast do chirurga on stwierdził stan zapalny i na cito ściągali mu stlejkę. Ja trzymałam za nogi mąż za rączki a on ściągał masakra:no: Później posmarował antybiotykiem a synuś nie mógł na mnie patrzeć i jakiś czas się bał bo widział że trzymałam go za nóżki i dałam zdrobić krzywdę, ale to było 11 lat temu i na drugi dzień nie było śladu wszystko się zagoiło. Teraz jakbym miała taką samą sytuację to bym dorwała takiego lekarza i bym mu .... reszty domyślcie się same:) Ja bym poszła do chirurga na konsultację. Będzie napewno dobrze pozdrawiam.

AnulaD34 dzięki za odpowiedz
a widze ze masz dalej problem z suwaczkiem
a więc musisz zrobić tak :
1. u góry strony masz takie zakładki, teraz jestes w zakładce "forum" i tam klikasz "funkcje forum" >"edytuj profil"
2. otworzy ci sie nowa strona i z lewej strony masz różne funkcje do wyboru. wybierz "edytuj sygnaturę" i tam właśnie wklej skrót suwaczka który sobie zrobiłas

powodzenia

reklama
Do góry