reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
U mnie podobnie jak u mati - tylko że na noc dziewczyny jedzą tylko 150ml mleka ok 19.00 i do 6-7 rano ich nie ma :)
Rano zjadają 180ml mleka, o 10.00 150ml, spacer, o 13.00 150, ok 15.00 kilka łyżek zupki albo deserku, ok 16.00 150ml mleka, spacer, ok 18.30 kąpiel, jedzenie i spać :) Nie musiałam pracować nad tym planem dnia - dziewczyny same się ustawiły

kochane pomóżcie.
mój młody od jakiegoś czasu ma końcówkę siusiaka zaczerwienioną i jajeczka w miejscu gdzie ta końcówka się z nimi styka. od czego to może być? to może być jakiś stan zapalny? dodam że nie płacze oddając mocz ale strasznie dużo sika /w porównaniu z siostrą -ale on tez więcej je/. a w ostatnim badaniu moczu wyszło że ma liczne bakterie ale to niby przez brak sterylności. i będzie musiał mieć za jakiś czas przeciętą stulejkę bo mu nie zeszła.
macie pojęcie od czego to? pokazałam to lekarce na wizycie tydz temu a le ona stwierdziła że pewnie od pieluszki a mi to wygląda na coś poważniejszeego. chyba bede musiała iść do innego lekarza...

Witaj ja bym tego nie bagatelizowała, ja miałam podobnie ale mój starszy syn miał roczek jak pewnego dnia wstał z objawami jakie opisujesz, mój pediatra skierował mnie natychmiast do chirurga on stwierdził stan zapalny i na cito ściągali mu stlejkę. Ja trzymałam za nogi mąż za rączki a on ściągał masakra:no: Później posmarował antybiotykiem a synuś nie mógł na mnie patrzeć i jakiś czas się bał bo widział że trzymałam go za nóżki i dałam zdrobić krzywdę, ale to było 11 lat temu i na drugi dzień nie było śladu wszystko się zagoiło. Teraz jakbym miała taką samą sytuację to bym dorwała takiego lekarza i bym mu .... reszty domyślcie się same:) Ja bym poszła do chirurga na konsultację. Będzie napewno dobrze pozdrawiam.

AnulaD34 dzięki za odpowiedz
a widze ze masz dalej problem z suwaczkiem
a więc musisz zrobić tak :
1. u góry strony masz takie zakładki, teraz jestes w zakładce "forum" i tam klikasz "funkcje forum" >"edytuj profil"
2. otworzy ci sie nowa strona i z lewej strony masz różne funkcje do wyboru. wybierz "edytuj sygnaturę" i tam właśnie wklej skrót suwaczka który sobie zrobiłas

powodzenia

reklama
Do góry