reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

niuleczka wklej zdjęcia bo ciekawa i zainteresowana jestem.
enaflo śliczności z twoich córeczek. i ta mina - świetna :-)

my już po wizycie i ważymy Michał 5,5kg a Gabrysia 4,7kg więc coraz bardziej zostaje w tyle.
mieliśmy robione USG mózgu i też wszystko ok więc troszkę się uspokoiłam.

to że coraz więcej jest nas aktywnych i częsciej tu zaglądamy świadczy o tym że te nasze dzieci wcale nie są takie złe i mamy troszkę czasu;-)

ja też z teściami na odległość mimo że w jednej miejscowości mieszkamy:-) ostatnio teściowa trzymała płaczącą Gabi na rękach która jak się złości odrzuca głowę do tyłu to ta jej nawet niepodtrzymała głowy tylko jej wisiała a jak jej zwróciłam uwagę i zabrałam dziecko to oburzona że przeciez ona umie dzieci trzymać. masakra z nimi. w życiu bym jej dzieci nie zostawiła bo bym się najzwyczajniej bała o nie.

uciekam bo już mój czas się skończył.a tak chciałam coś więcej napisać... ;-)

reklama
100_0738.jpg100_0742.jpg

Ten niebieski jest gruby na zimę, ten seledynowy taki cieńszy, raczej przejściowy - oba za 29,99/szt:tak:

No i mnie rozłożyła na dobre :/ goraczka katar kaszel gardło bol wszystkich mięśni kości fak:/
A zamiast leżeć to próbuje dokończyć sprzątanie i gotowanie i jak na złość cała trójka dzieci marudzi :/

A jasne ze tesciowie bedą kolo mnie latać ehe szybciej 6 w totka wygram. Odkąd znam teściowa a jest juz jakies 8-10 lat to nawet herbaty mi nie zrobiła. Poza tym dzieci nie wykapie (nawet Artek tego nie robi tak sie w wodzie gnojki rzucają) nie nakarmi bo mleka robic nie potrafi a poza tym juz zapomniała jak sie karmi (jej słowa ) a i nic nie ugotuje bo jak kiedyś stwierdila " w moje gary sie wpie....rzac nie bedzie" a ja w tyg nie góruje a teraz jeszcze to bede musiała im robic. Dobrze ze Artek załatwił tydzien urlopu to tylko drugi bede sie mega męczyć.
Ide bo dzirki sie dra :/

Hej dziewczyny! Zalamka;/ wlasnie jestem po wizycie domowej u mojej pediatry, bo maly zaczal swiszczec kolo 16, no i klops- obturcyjne zapalenie oskrzeli czy jakos tak;///////////// cholera... to juz jego trzecie buuuuuu dostal leki dla astmatyko i antybiotyk, jutro do kontroli, jestem przerazona:( a jutro impreza urodzinowa Hani, no bomba mowie Wam:(

Hejka,

Niuleczka
- właśnie chcialam prosić o zdjecia kombinezonów, ale zauwazyłam, że wstawiłaś :tak:bardzo ładne..i jeszcze za tę cenę :tak: ja wczoraj odwiedziłam dwa sklepy H&M i jeszcze cos tam i jak widze te jesienne kombinezony po 100 z średnio to mi słabo...stwierdziłam, że chyba używane kupię..

Yummy
- trzymaj sie Kochana!!!!!! i wszystkiego naj dla Hani od Cioci forumowej...mam nadzieję, że dacie radę z imprezą i małemu już ciut lepiej

Witajcie :)

Jak miło Was znowu czytać :) Byłam tu swego czasu jeszcze na forum z brzuszkami, ale tyle sie działo, ze pozniej nawet nie było jak zagladać. Chyba trzeba to zmienic, bo jak widze tyle ciekawych watków to aż chce sie usiasc i poczytac, nawet kosztem snu :)
Moje malenstwa sa przesłodkie, tyle ze te okropne kolki jeszcze nie daja nam spokoju, ale licze ze po 3 miesiacu znikna na zawsze.
Apropo kombinezonow, wlasnie wybieram sie na spacerek do careffoura mam nadzieje ze cos uda nam sie kupić, bo na zewnątrz coraz zimniej.

czesc dziewczyny.YUMMY-ja dzisisaj tez na kontrole plucek i mam nadzieje,ze nic sie nie rzucilo,bo gluty dalej sciagam.pozdrowienia dla HANUSI!
AIMEE-jak bedziecie mialy na oku jakies kombinezony to dajcie fotki.nie mam pojecia jakie kupic a jezdzic nie bardzo mam czas.zostaje mi alllegro ale same wiecie,ze na obrazku to inaczej niz w rzeczywistosci.
dziewczyny jak ubieracie maluchy na spacery w te chlody?

czesc dziewczyny i mnie tu pare dni nie bylo
moj kochany synus mnie wykancza chce zebym mu wiecej uwagi poswiecala bo on sie nudzi ,
zaczelam juz im podawac soczki do picia i deserki noi koniec problemu z kupkami.
one jeszcze nie umieją jesc i tak smiesznie języczkiem mielą te deserki.
no u mnie tez zimno i niewiem jak te moje szkraby ubierac poki co zakladam juz rajstopki i ocieplane bluzy
kombinezony juz tez kupilam ale jeszcze ma byc cieplo w przyszlym tygodniu
ps.wróce do tematu tesciowej!moja juz nie przychodzi od 3 tyg wkoncu moj mąz powiedzial co mysli na temat jej niezapowiedzianych wizyt wiec mam swiety spokoj i nie musze sie stresowac ze ona mi rano przyjdzie
pewnie chodzi i gada jaką ona ma zła synową :-D:-D i wszyscy zdziwieni jak ja sobie radze z 2 dzieci
pozdrawiam

reklama
No ja nareszcie kupiłam, wchodzimy dzisiaj do Careefoura a tu wieszak na srodku alejki i kombinezony z 49 przecenione na 5 zł :) Ledwo zdazyłam,ale dwa udało mi się dorwać. wziełam im jeszcze dwa takie za 29.90 ciensze, te o których pisała niuleczka. całkiem fajne.
Ale mam problem z czapeczkami, były tylko takie po 20 zł, a skoro kombinezon za 5 to przeciez nie kupie czapeczek po 20 :) Czekamy na okazje.

Mati ja juz usłyszałam od tesciowej że myślała ze nareszcie ma fajna synową...ale chyba sie mysliła. No cóż jak ktos bez pytania daje moim maluszkom miod albo wode z cukrem to musi sie liczyc z tym ze nie bede siedziała cicho :)

Do góry