reklama
Domi my się dzisiaj skusilismy za zakup jednego opakowania bo moje na bebilonie a teraz bebilon najtaniej to 42zł ! a puszka im starcza ostatnio na 3 dni !!! i to jeszcze zagęszczone nutritonem !!!! więc dziś na noc dostaly 3 miarki bebilonu, miarka babydream i miareczka nutritonu - nutriton będę dawać do czasu aż nie przejdziemy na samo rossmanowe mleczko bo inaczej to za rzadkie dla moich i leje się bokami :-(
domi czy to mleczko jest tylko w opakowaniu 600g czy jest też 800g??
mam pytanie czy jak dziś dałam na 4 miarki , jedną babydream to następny posiłek czy dzień powinno być już 2/2 miarki czyli 2 miarki bebilonu i 2 babydream ?
domi czy to mleczko jest tylko w opakowaniu 600g czy jest też 800g??
mam pytanie czy jak dziś dałam na 4 miarki , jedną babydream to następny posiłek czy dzień powinno być już 2/2 miarki czyli 2 miarki bebilonu i 2 babydream ?
reniag
Fanka BB :)
Tossa nie wiem czy nie za szybko.
ja pytałam jak przechodzić z bebilon 1 na bebilon 2 i moja pediatra powiedziała żeby co 3 dni dokładać miarkę następnego mleka, a jak jest przy zmianie mleka tego samego stopnia???? Niewiem ale kilka dziewczyn zmieniało mleko to może napiszą coś więcej
ja pytałam jak przechodzić z bebilon 1 na bebilon 2 i moja pediatra powiedziała żeby co 3 dni dokładać miarkę następnego mleka, a jak jest przy zmianie mleka tego samego stopnia???? Niewiem ale kilka dziewczyn zmieniało mleko to może napiszą coś więcej
Tossa, no ja widziałam opakowania 600 gr. My zmieniliśmy od razu z jednego na drugie i nie było problemów.Ja w ogóle zmieniałam już kilka razy szukając najlepszego, po Hippie Wojtek miał kolki, po bEBIKO TEŻ, ale sama zmiana nie przysparzala kłopotów . Wojtek popija też już soczki, żeby kupa lepsza była. Po gruszkowo jabłkowym ładnie pierdzi i kolki przeszły
Ostatnia edycja:
manila29
my tez zmieniamy mleko z bebilon na bebiko, zawsze cos taniej wyjdzie bo z cena bebilonu to zwariowali
manila29
Bebiko też już drogie- w Biedronce 13,99. Wczoraj dorwałam w Carefourze za 13,69 .
U nas idzie jedno opakowanie na dzień- MASAKRA!!!
ale ciut taniej wychodzi niz bebilon tymbardziej ze Arek jest na pepti i za puszke 400g place niecale 8 zl
Ja maluchy jeszcze karmię piersią, ale muszę je dużo dokarmiać. Daję im Nenstle Nan Pro 1, kupuję w różnych opakowaniach więc zawsze patrze jaka jest cena za kg. No i np. w Rosmannie jest po ok. 47 - 48 zł/kg ale przez net jest taniej, ja wczoraj kupiłam kilkanaście opakowań w dodomku.pl - wychodzi po 41,65/kg no i darmowa przesyłka.
Kiedyś Nestle Nan był jednym z droższych mlek a teraz widzę że jest tańszy niż Bebiko i Bebilon, oszalel z tymi cenami.
Kiedyś Nestle Nan był jednym z droższych mlek a teraz widzę że jest tańszy niż Bebiko i Bebilon, oszalel z tymi cenami.
reklama
Milena23uk
My po 4 m-cu przeszlismy na mleko HIPP ORGANIC, i so far so good, za 2 tyg przechodzimy na dwojeczke u nas ogolnie ceny mleka sa kosmiczne ... Hipp najtanszy bo okolo 38 za opakowanie 800 gr areszta kolo 50 zl wychodzi ... porazka
Ostatnia edycja: