Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może być czop, i może to oznaczać zbliżający się poród ale nie koniecznie bo czasem dziewczynom wypada na dobre kilka tygodni przed. Ale chyba warto to skonsultować z lekarzem, bo jeśli do tego pojawi się jakieś rozwarcie to może rzeź warto pomyśleć o sterydach.Hej . Zapytam tutaj was mamy bo wy ciążę macie już za sobą
Jestem w 32tc i wczoraj wylecial że mnie taki jakby ciągnący się glut (sory za określenie) śluzu.. i nie wiem czy czy to normalne Czy nie .. wspomnę że nie był on ani podbarwiony krwią ani koloru brązowego
Okulista w 4,8 i 12tyg życia.Hej dziewczyny mam pytanie,kiedy byliście ze swoimi maluchami u okulisty,moje maja 5 tygodni i nie wiem czy to nie za wcześnie? A dziś mamy wizytę,wczoraj byliśmy u kardiologa i mówił,że za wcześnie przyjechaliśmy,ze mogliśmy poczekać,ale skąd to człowiek wie, jak się stresuje czy wszystko ok,kolejna wizyta w 8 miesiącu życia
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom