reklama
Hej dziewczyny. My po wizycie usg glowy i wreszcie wszystkie torbielki się powchlanialy
Jeszcze mamy wizytę u neurologa w poniedziałek i kardiolog i echo serca w maju. Mam nadzieje, ze też już bedzie ok i zakonczymy te wycieczki po lekarzach
Moje dZieciaki 6,5 miesiaca i 7800 i 8600 takie grubaski a ciuchy na 74 i 80 nosimu
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze mamy wizytę u neurologa w poniedziałek i kardiolog i echo serca w maju. Mam nadzieje, ze też już bedzie ok i zakonczymy te wycieczki po lekarzach
Moje dZieciaki 6,5 miesiaca i 7800 i 8600 takie grubaski a ciuchy na 74 i 80 nosimu
Kamiladon oj tam ze odrazu grubaski, po prostu dzieci z apetytem .
Wrzuć jakieś zdjęcie maluchów.
Super ze torbiele się wchloneły, ja będę wiedziała w niedziele bo u jednej panny była torbiel milimetrowa.
Ja z moimi byłam ostatnio u neurologa to powiedział że nie widać po nich w ogóle że z bliźniąt i rozwijają się idealnie. Tobie też życzę żeby tak powiedział lekarz .
Nietupska patrzyłam dziś jeszcze raz na zdjęcie. Kurcze jak ty ich rozróżniasz, no i podobni do mamy są .
Wrzuć jakieś zdjęcie maluchów.
Super ze torbiele się wchloneły, ja będę wiedziała w niedziele bo u jednej panny była torbiel milimetrowa.
Ja z moimi byłam ostatnio u neurologa to powiedział że nie widać po nich w ogóle że z bliźniąt i rozwijają się idealnie. Tobie też życzę żeby tak powiedział lekarz .
Nietupska patrzyłam dziś jeszcze raz na zdjęcie. Kurcze jak ty ich rozróżniasz, no i podobni do mamy są .
Też nie wiem nietupska jak tych ich rozróżniasz i fakt podobni do Ciebie
A to moje maluchy
A to moje maluchy
U mnie Zosia ciemną ma skórę ale Tymek to bladzioch straszny
Super że u was neurolog tak dobrze dzieciaki ocenił liczę na to samo w poniedziałek
Super że u was neurolog tak dobrze dzieciaki ocenił liczę na to samo w poniedziałek
Aga_82
Fanka BB :)
A to moje 10 miesięczne robale:
Super chłopaki! Wykapana mama! A tak w ogóle myślałam, ze brunetką jesteś hehehe
Aga_82
Też nie wiem nietupska jak tych ich rozróżniasz i fakt podobni do Ciebie
A to moje maluchy
Czy u Ciebie tez rządzi kobitka? Mala wygląda na taką, co brata trzyma w szachu. Slodziaki!
Kamiladon jakie kluseczki słodkie! Urocze niemowlaczki.
Moi chłopcy na zdjęciach rzeczywiście czasem są nie do odróżnienia ale różni ich przede wszystkim waga (1,5 kg różnicy). Ignacemu też jakoś inaczej włosy rosną, ma bujniejszego irkoeza niż brat.
Moi chłopcy na zdjęciach rzeczywiście czasem są nie do odróżnienia ale różni ich przede wszystkim waga (1,5 kg różnicy). Ignacemu też jakoś inaczej włosy rosną, ma bujniejszego irkoeza niż brat.
reklama
Aga_82
A u nas coraz lepiej. Maluchy strasznie kumate się zrobiły. Jak jeździmy wózkiem po lesie to wiedza juz, w jaka drogę trzeba wjechać, zeby zobaczyć ambonę. Dosłownie hopla maja na tym punkcie. Dzień w dzień trzeba im rysować ambony, potwierdzać, ze są w lesie, ze maja drabiny, jak się po nich wchodzi. A o traktorze nie wspomnę - co 15minut któreś z nich warczy i mówi tata brum brum. W kazdej książce, w której jest ciągnik jest tez tata. Wiec mam monotematyczne dzieci