reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Mam 2 kojce, zasadniczo łóżeczka turystyczne, w tym jedno po starszym dziecku. Igor uwielbiam kojec, siedział tam godzinami, bawił się, bujał (siadał i odbijał się plecami o siatkę). Do dzis mu to zostało hehe, potrafi tak zasnąć w swoim łóżku.

Nie wiem, czy wsadzać dzieciaki do wspólnego kojca czy do osobnych. Teraz czy potem? One jeszcze samodzielnie nie siedzą

reklama
Aga, moje Małe śpią w oddzielnych łóżeczkach, obniżone mają już, choć same nie siadają ani nic, mam po synku łóżeczko turystyczne, które robiło nam za kojec, nie będę go wyjmować z piwnicy, bo dziewczynki pewnie tak będą chciały w nim być jak Olek..
Basia w foteliku złapała się za swoje spodnie i na chwilkę siadła, a Paulinka zorientowała się, że ma nóżki, non stop je oglada :p
Wprowadziłam dziewczynkom posiłek z kaszki mannej i z tartym przegotowanym jabluszkiem, zajadaja sie ladnie i brzuszka nie bola ;)

Aga, ale na prv chyba nie da sie wyslac zdjecia?

Mam 2 kojce, zasadniczo łóżeczka turystyczne, w tym jedno po starszym dziecku. Igor uwielbiam kojec, siedział tam godzinami, bawił się, bujał (siadał i odbijał się plecami o siatkę). Do dzis mu to zostało hehe, potrafi tak zasnąć w swoim łóżku.

Nie wiem, czy wsadzać dzieciaki do wspólnego kojca czy do osobnych. Teraz czy potem? One jeszcze samodzielnie nie siedzą

A twoi juz pelzaja, raczkuja? Bo jak sie nie przemieszczaja to ich kladz na podlodze na klodrze albo grubym kocu. I niech tam na brzuchach leza. Kojcem sie bedziesz ratowac jak beda mobilsni a ty bedziesz chciala cos zrobic.

Dominika- chyba można wysyłać załączniki. Podesle Ci mój adres mailowy w razie W.
Iga zaczęła sie sama podnosić. Dźwiga głowę i część tułowia, ale nie udalo sie jej jeszcze samodzielnie usiąść. Silna jest skubana. Woli być na rękach niż leżeć i jest maly problem, bo raz, ze nie nosimy dzieci za często, dwa- naraz obojga nie wezmę.

Ładnych pare dni Iga dziwnie śpi - takie serie po 30 minut. A Iwek chrapie w najlepsze. Wczoraj mala spala np. 3x30minut. I oczywiście długo nie poleży niezabawiana... Zmęczona już jestem.

Jjka - spróbuje włożyć ich do kojca za jakiś miesiąc, zobaczymy jak wyjdzie. Teraz kładę je albo na łóżku albo na kołdrze rozłożonej na dywanie

Dziewczyny skasowałam zdjęcia, bo nigdy niewiadomo kto tu zagląda, przydałby się wątek zamknięty.

Załączniki

• 20150819_193916.jpg
    20150819_193916.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 80
  • 20150918_133636.jpg
    20150918_133636.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry