reklama
Edytka- wow ale malutkie się wydają po urodzeniu. Takie laleczki. Fajny pomysl na zrobienie zdjęcia z bratem bo wlasnie dzięki niemu widać roznice, ile dziewczyny urosły.
Ostatni tydzień u nas był masakryczny. Chlopaki caly czas się darli, klocili, wydzierali zabawki itd.
A od wczoraj spokoj i jaja nie z tej ziemi. Dzisiaj M. robil za Pudziana. Zlapal szczotke na kiju, która zamiatam podloge i ją podnosil do góry jak sztangista. Potem robil pompki:-) A. przez bite 15min tanczyl do muzyki z takiej kuli do raczkowania. Ja mu ciagle musiałam ponawiać melodie a on bujal się przez kwadrans. Potem przez telefon gadali. Generalnie caly dzień miałam relaks. Tylko co ich przewinelam, nakarmiłam. Siedzialam gazetke sobie ogladalam, obiad ugotowany, nawet sama normalnie zjadłam + deser. Cos w tv nawet udało mi się obejrzeć i wysluchac, bez akompaniamentu darcia. Coraz wicej jest takich dni. Pewnie niedługo znowu cos się przestawi, jakies kolejne ząbkowanie, skok rozwojowy, wlazenie po meblach, kolotnie itd.
Ostatni tydzień u nas był masakryczny. Chlopaki caly czas się darli, klocili, wydzierali zabawki itd.
A od wczoraj spokoj i jaja nie z tej ziemi. Dzisiaj M. robil za Pudziana. Zlapal szczotke na kiju, która zamiatam podloge i ją podnosil do góry jak sztangista. Potem robil pompki:-) A. przez bite 15min tanczyl do muzyki z takiej kuli do raczkowania. Ja mu ciagle musiałam ponawiać melodie a on bujal się przez kwadrans. Potem przez telefon gadali. Generalnie caly dzień miałam relaks. Tylko co ich przewinelam, nakarmiłam. Siedzialam gazetke sobie ogladalam, obiad ugotowany, nawet sama normalnie zjadłam + deser. Cos w tv nawet udało mi się obejrzeć i wysluchac, bez akompaniamentu darcia. Coraz wicej jest takich dni. Pewnie niedługo znowu cos się przestawi, jakies kolejne ząbkowanie, skok rozwojowy, wlazenie po meblach, kolotnie itd.
Ostatnia edycja:
Jjka fajnie ze mialas dzisiaj taki luksusowy dzien.
Ehh tez bym chciala tak. Choc dzisiaj nie mam co narzekac. Pobudka dopiero o 7:30 no ale w nocy mielismy przerwe miedzy 3 a 4. Pozniej dzieciaki same poszly chetnie spac i pospaly do 12. No ale ja i tak mialam kiepski dzien. Klotnia z mezem rano zepsula mi dzien
Jjka z jakiej firmy masz ta kule do raczkowania? Ja wlasnie zastanawiam sie czy by takiej nie kupic moim smerfom na mikolajki.
Edytka super zdjecia kurcze ale kruszynki przy bracie.
Kurcze ja lapie chyba jakiegos dola chyba przez to ciagle siedzenie w domu. Nie ma nawet z kim tak normalnie pogadac.
Emilek chyba juz wiem jak sie czujesz siedzac tak sama w domu z dziecmi.
Ehh tez bym chciala tak. Choc dzisiaj nie mam co narzekac. Pobudka dopiero o 7:30 no ale w nocy mielismy przerwe miedzy 3 a 4. Pozniej dzieciaki same poszly chetnie spac i pospaly do 12. No ale ja i tak mialam kiepski dzien. Klotnia z mezem rano zepsula mi dzien
Jjka z jakiej firmy masz ta kule do raczkowania? Ja wlasnie zastanawiam sie czy by takiej nie kupic moim smerfom na mikolajki.
Edytka super zdjecia kurcze ale kruszynki przy bracie.
Kurcze ja lapie chyba jakiegos dola chyba przez to ciagle siedzenie w domu. Nie ma nawet z kim tak normalnie pogadac.
Emilek chyba juz wiem jak sie czujesz siedzac tak sama w domu z dziecmi.
Edytka super że już potrafią przespać całą noc. Moje mają 7,5 m-ca, a jeszcze im się nie zdarzyło, żeby się nie obudziły na jedzenie. Powiedziałabym nawet że jest gorzej, bo wcześniej budziły się o 3:30 a teraz o 2.
Jjka fajnie, już się nie mogę doczekać jak moje takie będą.
Jjka fajnie, już się nie mogę doczekać jak moje takie będą.
Anufka- ja akurat mam kule Smiki Archiwalne: Kula hula do raczkowania SMIKI - Muzyczna piłka Siemianowice Śląskie • OLX.pl (dawniej Tablica.pl)
Mieli ja od jakiegoś czasu ale dopiero od niedawna zaczeli się nią bawic, glownie tańczą do tych melodyjek.
Mieli ja od jakiegoś czasu ale dopiero od niedawna zaczeli się nią bawic, glownie tańczą do tych melodyjek.
edytka84
Fanka BB :)
adb, bo pewnie mało w dzień jedzą, moje dziewczyny jak miały jakieś 3 miesiące to przez moment spały całą noc a później im się odwidziało i teraz znów, ale tylko wtedy gdy w dzień zjedzą 5 posiłków bo jak zjedzą 4 to się obudzą na mleko, tylko czasami ciężko im to wszystko wcisnąć a dodajesz kleik albo kaszkę do mleka? strasznie mało Twoje dziewczyny przybierają teraz pewnie jedzą jak wróbelki
lioneska brawo dla synka oj pamiętam, jak synek zrobił swoje pierwsze 5 kroczków a jaki sam szczęśliwy przy tym był my na razie czekamy na pierwsze raczki
lioneska brawo dla synka oj pamiętam, jak synek zrobił swoje pierwsze 5 kroczków a jaki sam szczęśliwy przy tym był my na razie czekamy na pierwsze raczki
reklama
anulfka my mamy dokladnie ta sama kule co jjka, i naprawde super sie sprawdzila, duzo za nia ganiali i cieszyli sie z dzwiekow mowie w czasie przeszlym bo odkad dominik nauczyl sie rzucal pilka traktuje kule jak pilke i podnosi ja i rzuca..a jest dosc ciezka i damian czesto pod nogami wiec musialam ja juz schowac ale polecam!