reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Dziewczyny muszę się wyryczeć znowu:-( Coś mi się w głowie pierdzieli:-( Mój mąż dzisiaj poszedł na imprezę firmową niby sami faceci mają być, ale tą imprezkę mają w takim lokalu w którym kelnerzy moja dawna koleżanka z pracy, która okropnie podrywa facetów. Nigdy w życiu nie miałam obaw, że mój mężulek może mnie zdradzić a dzisiaj to nie wiem czemu tak mnie naszło. Może dlatego, że już bardzo dawno nie kochaliśmy się z M. a za nim ostatnio okropnie chodził sex,
Na dodatek moje smerfy dzisiaj mają jakiś okropny dzień. Non stop beczą, a teraz po kąpieli to jak nigdy ponad godzinę ich usypiałam.

Przepraszam za moje żale.

reklama
anulfka - może masz po prostu jakiś gorszy dzień. Jutro będzie lepiej :-) na pocieszenie powiem Ci, że też z mężem dawno się nie kochaliśmy i kochać nie będziemy. Wczoraj była poważna rozmowa, a dziś oddałam mu obrączkę ślubną. To tyle w naszym temacie.

Anulfka - i jak już dobrze?

Emilek - ale się porobiło :-( Mam nadzieję że dotrze do męża to co do tej pory nie trafiło! Trzymaj się!!!

Anufka- pewnie dzisiaj już inaczej patrzysz na sprawy, co?

Emilek- a co twój maz na to jak mu oddalas obraczke?

Przynajmniej pogoda nas dzisiaj rozpieszcza. U nas piękne słońce caly dzien.

Rila - nie sądzę że coś dotrze. On ma "swoje" życie i "swoje" racje.

jjka - w zasadzie nic. "Rzucił" ją w kąt bez żadnego komentarza i tyle.

U nas cały dzień mgła. Normalnie jakbym w górach mieszkała...:baffled:

Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy. Ehhh czy patrzę dzisiaj na sprawę inaczej? no nie wiem, może trochę. Może to tylko moje ciążowe hormony tak działają.

Emilek bardzo mi przykro, ze coraz gorzej układa Ci się z mężem. Kurcze faceci są bardzo dziwni:wściekła/y: Myślałaś nad tym wyjazdem do swojej rodziny? Powinnaś wziąć dzieciaki i na parę dni wyjechać. Teraz będzie się zbliżał czas świąt i to jest taki fajny czas do godzenia się, może twój mężulek zrozumie coś w końcu i będzie lepiej.

IMG_0414.jpgIMG_0353.jpg
IMG_0418.jpg

Załączniki

• IMG_0414.jpg
    IMG_0414.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_0418.jpg
    IMG_0418.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_0353.jpg
    IMG_0353.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 77
Anulfka świetne te twoje szkraby.
Emilek przykro mi że mąż nic sobie z tego nie robi :(
U nas dziś też słońce bylo.
Moje maluchy piją po 110ml co 3h. Przeczytałam na mleku ze teraz już powinny jeść 6razy na dobe a jedzą 8 razy. Jak Wam się udało zmniejszyć ilość karmienia? Z Julcia nie miałam problemu bo sama sobie zmniejszyła a te ancymonki budzą się co 3h głodne

reklama
Anulfka ale slodziaki i jakie juz duze.no i podobni do siebie.oj hormony buzuja i dlatego takie mysli masz. Oby przeszly i nie wracaly.

Emilek kurcze...przyjro mi...mam nadzieje"ze maz zrozumie.ze zacznie sie starac....

Do góry