reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

dziewczyny....moje cycki to tylko stoją jak myje podłoge na kolanach....a tak to istne worki z piaskiem....a inne partie też wiszą...bleeeee....ale wiecie pierwszy raz mam muskuły hehehehhe od tego mojego Jaśka bo ciągle na rękach i go bujam....także przygotujcie się jak mnie spotkacie to będzie tak: dupa JLo, uda sumo, ręce Szwajceneger i bez włosów bo ciągle wypadają....taaaaaka będe wylaszczona Rabbit hehehehehe

reklama
Ania jak coś napiszesz to mi łzy smiechu płyną:-D:-D:-D:-D:-D

mi z kolei kg idą non stop w dół i już wszystko wisi, szlag by to trafił:no::no::no::no:

Tossa my braliśmy syrop gastrotuss baby tzn Baska dostawała 3 razy po 2,5ml później 4 razy po 3ml na refluks, ogólnie dawaliśmy po odbeknięciu bo inaczej odbekiwała takim żelem z mlekiem, na refluks pomógł bo już go nie ma, ale cały czas jeszcze ulewa, ogólnie to dawalibyśmy dalej gdyby nie fakt ze mała po pewnym czasie zaczeła dostawać histerii jak widziała strzykawkę z tym syropkiem wiec przestalismy i w sumie jest tak jak było jak podawaliśmy syropek z ulewaniem, natomiast refluks minął

Karola79 - wow to czym Ty karmisz:-):-):-):-)moze jakies wspomagacze podajesz:-)

Hej!
Ja też się pisze na spotkanie :-)
U mnie tylko brzuch do operacji ;-) Zwisa mi taka rozciągnięta skóra i do tego przepuklina nad pępkiem wychodzi. Od 3 tyg nosze pas poporodowy w którym ledwo oddycham i niby przepuklina nie powinna wyłazić :-/

Moje Skarby przekroczyły magiczne 2000g i lekarz zapowiedział wyjście pod koniec przyszłego tygodnia :-D

Mam pytanie, jak to jest z tym tacierzyńskim na bliźniaki...2 tyg czy 4tyg?????

Ja odezwę się chyba dopiero jak maluchy będę miała w domu i zasypię was milionem pytań ;-)

AAAA!!!!! Ale się uśmieliśmy w szpitalu hahahhaha. Pilęgniarka poskarżyła się na nasze dzieci i kazałą kupić smoki a potem powiedziała co się stało. Przed północą oderwał ją od książki straszny pisk i krzyk....wpada na salę a tam moje aniołeczki lały się i powyrywały sondy z nosków. Już widzę jakie będę miała grzeczniutką TRÓJCĘ w domu ;-)

Kurcze Laura mi się potwornie rozchorowała, kaszel, gorączka wymioty ;-( ciągle chce być na rękach ..a tu obok w łóżeczku dwa bobasy też chcą być na rękach... oby to szybko się skończyło!!:angry:

wspolczuje ci kochana, wiem przez co przechodzisz, u nas jak malemu cos dolega to dokladnie jest to samo... plus jak moj mezus ma delegacje wyjazdowe to jestem sama z 3 przez kilka dni w tyg... :(

Nie wiem w jakim wątku napisać, więc spytam się Was tutaj.
5 tygodni temu miałam cesarkę i wczoraj z moim M pierwszy raz po porodzie rozpoczęliśmy współżycie i...zonk!:szok: Bolało tak bardzo, że czułam się jakbym robiła to pierwszy raz w życiu (albo nawet bardziej). Myślałam, że może jest tam sucho i miałam wrażenie,że jest strasznie wąsko ale mój M stwierdził, że on wszystko odczuwa normalnie. Więc o co kaman? Aha, i jeszcze jedno- w pewnym momencie gdy próbowałam się jednak przemóc zrobiło mi się słabo i zakręciło mi się w głowie. Czy któraś z Was też tak może miała?
Przeraża mnie to, że tak już może zostać i nie będe miała przyjemności z seksu...:no:

Volka a może to po prostu za wcześnie, 5 tygodni to dla mnie bardzo mało...
okres połogu trwa od 6 do 8 tygodni, więc może Twój organizm nie doszedł jeszcze do siebie...

reklama
volka też miałam cc...i powiem ci szczerze że pierwsze kontakty takie były...ale pomału pomału wróciło do normy....więc wytrwałości życze i jakiegoś nawilżacza :p

Do góry