reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

dziewczyny....moje cycki to tylko stoją jak myje podłoge na kolanach....a tak to istne worki z piaskiem....a inne partie też wiszą...bleeeee....ale wiecie pierwszy raz mam muskuły hehehehhe od tego mojego Jaśka bo ciągle na rękach i go bujam....także przygotujcie się jak mnie spotkacie to będzie tak: dupa JLo, uda sumo, ręce Szwajceneger i bez włosów bo ciągle wypadają....taaaaaka będe wylaszczona Rabbit hehehehehe

reklama
Ania jak coś napiszesz to mi łzy smiechu płyną:-D:-D:-D:-D:-D

mi z kolei kg idą non stop w dół i już wszystko wisi, szlag by to trafił:no::no::no::no:

Tossa my braliśmy syrop gastrotuss baby tzn Baska dostawała 3 razy po 2,5ml później 4 razy po 3ml na refluks, ogólnie dawaliśmy po odbeknięciu bo inaczej odbekiwała takim żelem z mlekiem, na refluks pomógł bo już go nie ma, ale cały czas jeszcze ulewa, ogólnie to dawalibyśmy dalej gdyby nie fakt ze mała po pewnym czasie zaczeła dostawać histerii jak widziała strzykawkę z tym syropkiem wiec przestalismy i w sumie jest tak jak było jak podawaliśmy syropek z ulewaniem, natomiast refluks minął

Karola79 - wow to czym Ty karmisz:-):-):-):-)moze jakies wspomagacze podajesz:-)

Hej!
Ja też się pisze na spotkanie :-)
U mnie tylko brzuch do operacji ;-) Zwisa mi taka rozciągnięta skóra i do tego przepuklina nad pępkiem wychodzi. Od 3 tyg nosze pas poporodowy w którym ledwo oddycham i niby przepuklina nie powinna wyłazić :-/

Moje Skarby przekroczyły magiczne 2000g i lekarz zapowiedział wyjście pod koniec przyszłego tygodnia :-D

Mam pytanie, jak to jest z tym tacierzyńskim na bliźniaki...2 tyg czy 4tyg?????

Ja odezwę się chyba dopiero jak maluchy będę miała w domu i zasypię was milionem pytań ;-)

AAAA!!!!! Ale się uśmieliśmy w szpitalu hahahhaha. Pilęgniarka poskarżyła się na nasze dzieci i kazałą kupić smoki a potem powiedziała co się stało. Przed północą oderwał ją od książki straszny pisk i krzyk....wpada na salę a tam moje aniołeczki lały się i powyrywały sondy z nosków. Już widzę jakie będę miała grzeczniutką TRÓJCĘ w domu ;-)

Kurcze Laura mi się potwornie rozchorowała, kaszel, gorączka wymioty ;-( ciągle chce być na rękach ..a tu obok w łóżeczku dwa bobasy też chcą być na rękach... oby to szybko się skończyło!!:angry:

wspolczuje ci kochana, wiem przez co przechodzisz, u nas jak malemu cos dolega to dokladnie jest to samo... plus jak moj mezus ma delegacje wyjazdowe to jestem sama z 3 przez kilka dni w tyg... :(

Nie wiem w jakim wątku napisać, więc spytam się Was tutaj.
5 tygodni temu miałam cesarkę i wczoraj z moim M pierwszy raz po porodzie rozpoczęliśmy współżycie i...zonk!:szok: Bolało tak bardzo, że czułam się jakbym robiła to pierwszy raz w życiu (albo nawet bardziej). Myślałam, że może jest tam sucho i miałam wrażenie,że jest strasznie wąsko ale mój M stwierdził, że on wszystko odczuwa normalnie. Więc o co kaman? Aha, i jeszcze jedno- w pewnym momencie gdy próbowałam się jednak przemóc zrobiło mi się słabo i zakręciło mi się w głowie. Czy któraś z Was też tak może miała?
Przeraża mnie to, że tak już może zostać i nie będe miała przyjemności z seksu...:no:

Volka a może to po prostu za wcześnie, 5 tygodni to dla mnie bardzo mało...
okres połogu trwa od 6 do 8 tygodni, więc może Twój organizm nie doszedł jeszcze do siebie...

reklama
volka też miałam cc...i powiem ci szczerze że pierwsze kontakty takie były...ale pomału pomału wróciło do normy....więc wytrwałości życze i jakiegoś nawilżacza :p

Do góry