reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

MoniaN - ja mam dla bliźniaków monitor SNUZA HALO, taki co się go przyczepia do pieluszki. Kosztuje ok 400zł/szt. Ja jestem z nich b. zadowolona, co prawda włączył mi się ze 2 czy ze 3 razy, ale to była wina tego że został źle przyczepiony do pieluszki i się zsunął. Troche wprawy i jest git. Moje dzieciaki prawie cały czas w nich sobie spią. Sporadycznie im ich nie zaczepiam.

A kiedy planujecie to spotkanie? Dajcie mi czas żebym tkankę tłuszczową po niedawnym porodzie zrzuciła jak mam wyjść do ludzi na "miasto" :-D:-D:-D

reklama
u nas nie idzie karmić z jednej michy:-)no cóż wogóle to najlepiej jest mi karmic z słoiczka bo dzieciaki z zachwytem oglądają rysunki na słoiczku i tak to oglądając zjadaja cały, tyle ze Baska je co innego a Jas co innego no cóż....może dojdziemy do etapu ze jemy to samo oby....

co do spotkania także jestem za:-):-):-):-)koniecznie, czekam w gotowości na wieści kiedy co i jak

dziewczyny pytanie do glutenu jak mam go wprowadzić do diety maluchów????
zacząć od kaszki manny do mleka po łyżeczce?czy np zupka rosołek z kaszką manna????

my robimy teraz próbę i spimy w dużym pokoju bo wychodzi ze dzieciaki spiące w sypialni lepiej spią bez nas, szokkkkk mniej sie budza i wogóle to juz chyba nas wywali z naszej sypialni:szok:

jesli chodzi o gluten to pytalamdzis o to neonatologa. powiedziala zeby wprowadzac w 5. m-cu po troszeczke kazdego dnia. a podawac bede pewnie w kaszce i innych daniach, co mi sie nawinie:-)

Ty Karola79 zabije....teraz muszę się odchudzać na maxa....bo wszyscy będą na mnie patrzeć na spotkaniu....ahhh:) ja mam pomysł na spotkanie raz spotkajmy się w dzień z dziećmi....poróbmy foty pośmiejmy się i powkurzajmy....a potem w tango....a tatusiowie w hotelu z dziećmi a my na Wawe....hmmmm?? co wy na to????

ja jestem zaaaa:-)
wczoraj niestety jakiś mnie wirus dopadł i tatuś cały dzień zajmował się dziećmi własciwie to od nocy się zaczęło i skończyło na następnym dniu ale jestem z niego dumna sam karmił przewijał nawet ubrał po swojemu wyszedł na spacer i mamie ugotował krupnik a ja sobie spałam chyba z 20godz ale już jest ok i się za dziecmi steskniłam:-)

jaaaa tez jestem zaaa, mam nadziejez e jakos w polowie czerwca sie spotkacie to moze i ja sie zalapie :)
Karola zdrowka!! aaa i prosze mi tu nie napierac na mojego Rabbitka bo sie tak odchudzi ze jej nie bedzie widac ;-)

ps kto zainteresowany zerknijcie do watku z wozkami zeby zobaczyc nowego Joggera,

o i ja też jestem za spotkaniem :-) u mnie dieta od dziś! :-D 19 lutego robimy chrzciny i muszę trochę się wsiąść za siebie..
byłam z chłopakami na konsultacji u ortopedy i jest Ok a za tydzień jedziemy na szczepienie..

reklama
my po szczepieniu, Stanley wazy 7300, a Tosina 5800, rety i nadal ma podawac im wit i zelazo bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:wściekła/y:
Rabbit, ja w tym rozmiarze bede Ci towarzyszyla jak wierny kompan

Do góry