reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

nasze w środę ważyły Zuzia 3840g ( w zeszły wtorek 3590g), Szymek 3500g (3110g)

dziewczyny pewnie pisałyście tutaj gdzies o syropie gastrotuss baby , ale nie mam czasu przerzucać teraz stron w poszukiwaniu, prosze napiszcie czy któraś z was stosowała ten syropek z powodzeniem ?

reklama
Karola widzę że Stanisław wymiata:-D:-D:-D, moje 4,5 m-ca i są mniejsi:)

dziewczyny ja tak z innej beczki czy stosujecie lub słyszałyście o czymś na poprawę jędrności piersi, bo z moich zostało coś co ciężko nazwać biustem:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

renia - u mnie nie tylko biust ale wszystko wisi :-( od tygodnia smaruję się kremami - tylko na moje wielkie cielsko idzie tego tyle że szok ! a rozstępów tyle że wyglądam jak mięso mielone !

u mnie skóra taka wiotka się zrobiła..postanowiłam ćwiczyć..zrobiłam dwa brzuszki ...no i myślałam że erkę będę wzywać bo się podnieść nie mogłam z podłogi :p

karola- jak Twoje dzieci reagują na żelazo?? u mnie Kornel robi zielone kupy, do tej pory myślałam że to od żelaza dopóki Ksawku wczoraj nie zwalił się na zielono ( a on żelaza nie dostaje ) :-(

hej dziewczyny, czy wasze dzieci (po cycuchu) mialy problemy z kupkami?? moja jula juz 5 dzien jest bez kupki, na szczescie nic jej nie meczy wiec lekarka kazala czekac, no ale ile mozna?? ponoc u dzieci na cycu to moze byc normalka ze raz na tydzien, ale zoska np robi 4 kupki dziennie.. sama juz nie wiem co o tym myslec...

a co do "jedrnosci" to ja juz tez nie wiem co to.... moje piersi nie wisza tylko jak mam w nich za duzo pokarmu po nocce ;) bo jak sciagne to tylko dwa flaczki wisza...

reklama
reniag - ja w markecie rzuciłam się na jakieś kremy na celulit + rozstępy - najpierw próbuję coś tańszego marki miraculum, eveline i perfecta - okaże się co po tym wyjdzie jak je wykończę

palinka - moje biorą caly czas żelazo w saszetkach Actiferol 7mg i robią kupki musztardowe a są tylko na mleku mm

mamaMaćka - ja bym dała 1/3 czopeczka bo to trochę dlugo ...ale może na piersi tak musi być , ja karmię mm i codziennie mamy co najmniej jedną kupkę

Do góry