reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

nasze w środę ważyły Zuzia 3840g ( w zeszły wtorek 3590g), Szymek 3500g (3110g)

dziewczyny pewnie pisałyście tutaj gdzies o syropie gastrotuss baby , ale nie mam czasu przerzucać teraz stron w poszukiwaniu, prosze napiszcie czy któraś z was stosowała ten syropek z powodzeniem ?

reklama
Karola widzę że Stanisław wymiata:-D:-D:-D, moje 4,5 m-ca i są mniejsi:)

dziewczyny ja tak z innej beczki czy stosujecie lub słyszałyście o czymś na poprawę jędrności piersi, bo z moich zostało coś co ciężko nazwać biustem:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

renia - u mnie nie tylko biust ale wszystko wisi :-( od tygodnia smaruję się kremami - tylko na moje wielkie cielsko idzie tego tyle że szok ! a rozstępów tyle że wyglądam jak mięso mielone !

u mnie skóra taka wiotka się zrobiła..postanowiłam ćwiczyć..zrobiłam dwa brzuszki ...no i myślałam że erkę będę wzywać bo się podnieść nie mogłam z podłogi :p

karola- jak Twoje dzieci reagują na żelazo?? u mnie Kornel robi zielone kupy, do tej pory myślałam że to od żelaza dopóki Ksawku wczoraj nie zwalił się na zielono ( a on żelaza nie dostaje ) :-(

hej dziewczyny, czy wasze dzieci (po cycuchu) mialy problemy z kupkami?? moja jula juz 5 dzien jest bez kupki, na szczescie nic jej nie meczy wiec lekarka kazala czekac, no ale ile mozna?? ponoc u dzieci na cycu to moze byc normalka ze raz na tydzien, ale zoska np robi 4 kupki dziennie.. sama juz nie wiem co o tym myslec...

a co do "jedrnosci" to ja juz tez nie wiem co to.... moje piersi nie wisza tylko jak mam w nich za duzo pokarmu po nocce ;) bo jak sciagne to tylko dwa flaczki wisza...

reklama
reniag - ja w markecie rzuciłam się na jakieś kremy na celulit + rozstępy - najpierw próbuję coś tańszego marki miraculum, eveline i perfecta - okaże się co po tym wyjdzie jak je wykończę

palinka - moje biorą caly czas żelazo w saszetkach Actiferol 7mg i robią kupki musztardowe a są tylko na mleku mm

mamaMaćka - ja bym dała 1/3 czopeczka bo to trochę dlugo ...ale może na piersi tak musi być , ja karmię mm i codziennie mamy co najmniej jedną kupkę

Do góry