reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
Aniu bardzo mi przykro.
[*] dla Elenki. Nie mogę łez powstrzymać, same mi płyną.:-( Kurcze przecież już wychodziła na prostą. Życzę całej twojej rodzinie dużo siły i zdrowia, zwłaszcza dla Oleńki. Ściskam cię bardzo mocno.
Kurcze po raz kolejny się przekonuję, że moje szkraby miały i mają bardzo dużo szczęścia.

A w skrócie to: odebrałam wynik PAPA i na szczęście jest wszystko ok.
We wtorek byliśmy z Asią w Krakowie na kontroli tej torbieli na jajniku. Po torbieli nie ma śladu, jedynie jajniczki są troszeczkę powiększone bo są pęcherzyki jeszcze powiekszone ale to za niedługo powróci do normy więc jednego specjalistę mamy mniej, albo mówiąc inaczej wymieniliśmy go na poradnię chirurgi onkologicznej ponieważ na usg wyszedł mały naczyniaczek na wątrobie. Mamy się nim nie przejmować tylko obserwować. Za miesiąc kolejna wizyta z usg.
Dzisiaj była pani rehabilitantka i była bardzo zadowolona z postępów, zwłaszcza Wojtusia:tak: Niestety teraz będziemy się rehabilitować co tydzień ze względu na Asię która jest okropnie spięta przez wzmożone napięcie mięśniowe.

Anulfka - dobrze czytać, że u Was wszystko dobrze. I super że już nie musisz martwić się o wyniki badań maluszka w brzuchu Twoim. Fajnie, że tak szybko te testy z krwi robią.

reklama
IMG_0274.jpgIMG_0287.jpg

Załączniki

• IMG_0274.jpg
    IMG_0274.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_0287.jpg
    IMG_0287.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 78
Do góry