reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
Anufka super bąbelki, wyglądaja na kluseczki a pozy to jak każde bliźniaki najlepiej położyć noge lub rekę na bracie czy siostrze:-)
Emilek co do pytania czy Wojtek sie nie bał jak go obcinałam, to muszę przyznać że w ogóle, maszynka nie robiła na nim wrażenia jedynie głową bardzo ruszał i właśnie dlatego maszynką wolałam go opitolic bo nożyczkami bym się bała.

O tak kluseczki z nich juz niezłe sa:-D Po tych kruszynkach ktorymi byli 5 miesiecy temu to wspomnienia zostały:-Dw niedziele ich wazyłam i Wojtek wazył 5600 a Asia 5100

Ania - bardzo mi przykro, współczuję, życzędużo siły i przede wszystkim zdrowia dla Olenki i waszej rodziny.
Anuflka - dobrze, że badanie jest ok.
Darunia - ja też cierpialam na nerwice lekowa, ale ciąża, urodzenie dzieci dodalo mi sił, że póki co jej nie czuję, na pewno wróci niespodziewanie, jak zawsze, kedy pewnie adrenalina mnie opuści a w sercu zagosci spokój,to taka paskudna przypadłość.
A ja dzisiaj byłam z drugącorcia u kardiologa,w szpitalu wykryli jej szmer nadsercem, okazał się nieszkodliwy, w granicach normy. Za to druga corcia dalej się męczy, ustąpiły wymioty chlustajace, dzieki mleku Enfamil Ar, jednak dale cofa jej się wszystko do gardła i podejrzewam , że treść pokarmowa drażni jej przelyk, wybudza ze snu, placze i probuje przez to zwymiotowac, podaje jej krople bobotic, któraś z Was pisała o syropie gastrotuss, boje się podawać sama na własną rękę, ale może on by pomogl???
Pozdrawiam wszystkie.

reklama
Cześć!I obeszło się bez zabiegu!okulustka powiedziała,że z wiekiem kanaliki się zozszerzaja i skoro już jest dużo lepiej niż na poczatku to powinno samo przejść.Sprawdziła i powiedziała,że jest troszkę przytkane i mamy kontrolę za 6miesięcy.Dagos lekarz powiedział żeby zabawki kłaść pp ptzeciwnej stronie i ja go jeszcze często "prostowałam"jak tak krzywo leżał.Ważne,żeby dziecko leżało jak najwięcej na brzuszku.A przeszło mu chyba ok 3-4miesiąca ale ręki nie dam sobie uciąć.

Do góry