reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Majeczka - witaj po tej stronie mocy ;-) Duża różnica była w wadze dziewczynek. Mniejsza musi gonić większą:-D

Multimama - Maja ma uśmiech od ucha do ucha. Chyba jej bardzo smakowało:-)

Bibiana - no, no. Ale kawalerowie Ci rosnął. Tylko patrzeć jak nie będą mogli opędzić się od bandy dziewczyn :happy:

mama - co lekarze mówią na te krzywe główki? Da się to jakoś wyrównać?

gotadora - oj upał chyba daje się we znaki Twoim Bąblom. Takie buźki zmęczone ;-)

polka - ale króciutko ostrzygłaś synka. Nie bał się?

Ostatnia edycja:
reklama
a_nka
dziś 30 :eek:

Dziewczyny ja chyba oszaleje ryczeć mi się chce po dzisiejszej wizycie,
Natan ma wrócić na rehabilitacje bo sam nie siedzi (jak ma siedzieć jak go nie sadzam bo mi lekarze zabronili!!!:wściekła/y:) a najlepsze jest to że 5 dni temu widział go lekarz rehabilitacji który zapisuje zabiegi i powiedziała mi że z nim juz nie mam po co przychodzić do niej nawet na kontrole bo idzie zgodnie z wiekiem :eek: i teraz nie wiem co mam robić ....

a Kaja klasę pokazała ... poszła spać przed wizytą obudziliśmy ją (mój mąż budził) przed samym wejściem... zawsze śmieje się po drzemce a tu ryk... na kozetce za ręce się nie podciągała, na brzuchu położyła się na rączkach (w domu wszystko robi nawet wiecej) , doktorka stwierdziła że ona się cofa nie idzie do przodu :crazy: wyszłam z gabinetu macam Kaje a ona gorą jak piec :szok: ucho całe znów zalane ropą.... jak dojechaliśmy do domu miała 39 :wściekła/y: dziś już lekarza nie było ide jutro rzygać mi się chce tym wszystkim

wiecie co jak bym nie dbała, nie chuchała ... ale nie że przegrzewam i od wszystkiego chonie. Wszystko z rozsądkiem a one mają ciągle coś ... natrudziłam się aby je zrobić, ciąża była gehenną a teraz też ciągle coś :crazy:

Justynia współczuje. Dzieci zwykle mają obawy przed obcymi osobami, a tu jeszcze takie jakieś w białych fartuchach, więc i wstydziły się pokazać co potrafią. Ty jednak wiesz lepiej, widzisz je na co dzień. Wspomnij rozmowę z dr od rehabilitacji i zastanów się kto ma więcej racji i co Ci serce podpowiada. I dużo dużo zdrówka dla maleńkiej

Justynia jakas czarna plaga normalnie wytrwałości ci zycze jjk ja ci go podeśle i pogadaj z nim bo mi juz rece opadają co mu jest co do głów to ma sie wyprostować do 2 lat ciekawe czasami pluje sobie w brodę ze nie zaczęliśmy z kaskami moi tylko w fotelikach sie karmimy za duzo zamieszania Max ugryzł dzis Olka do krwi zaczyna sie

Justynia kurcze,współczuję Ci kochana.Duźo zdrówka dla córci.A może idź do jakiegoś innego lekarza no sama już nie wiem co Ci napisać.

Justynia zdrówka dla Kaji...biedulka...całuski od chłopaków na lepsze sampoczucie królewny.
Co do Natana...8 miesięcy rzadko które dziecko siedzi, przewaznie jest to ok 9 miesięcy, pisałam wam, ze mój dominik miał 10 jak usiadł i nikt problemu nie widział, Justynia ja zadnego z chłopaków nie sadzałam, czekałam jak sami usiądą, nie ma co panikować moim zdaniem, ale musisz posłuchac serca, albo rozsądku....my dopiero teraz idziemy na rehabilitacje bo Tomus te nóżki tak dziwnie stawia, niby moze minąć ale wole zareagować za wczasu, ale wcześniej nie panikowałam, martwiłam sie dominikiem, ale dałam mu czas, troche trwało zanim usiadł czy wstał.

Gotadora ale super te dzieci masz i jak bardzo podobne do siebie, a Norbert jaką minkę ma fajnahihi, a Martusia chyba pulchniejsza od brata?

Mama kurczę ja bym się bała tych kasków...ale jakby miały pomóc....

mama290
u was jest na kaski refundacja?
dowiadywałam się w PL o nie to refundacji nie ma a koszt wykonania koło 8tys zł :szok: nie robią tego w PL tylko gdzie na zachodzie teraz nie pamiętam czy nie w Francji
A swoją drogą pamiętam stare zdjęcia chłopaków i uważam że jest kolosalna poprawa :tak: do tego co byli mali jako niemowlaki wiec naprawdę im się cofa

reklama
Do góry