Kurcze już chyba nie ma sensu ta przepychanka kazdy odebrał moje wypowiedzi jak chciał . Na to już wpływu nie mamy :* napijmy się kawki i wyłączmy to forum hihi ;*„Wrzuca kolejny i pyta”.
Wrzucila kolejny i już niw pytała tylko napisała „patrzcie”.
Takie sprostowanko.
reklama
Zmykam i jeszcze raz wszystkiego dobregoKurcze już chyba nie ma sensu ta przepychanka kazdy odebrał moje wypowiedzi jak chciał . Na to już wpływu nie mamy :* napijmy się kawki i wyłączmy to forum hihi ;*
Bibi89
Fanka BB :)
Jakby ktoś by ślepy„Wrzuca kolejny i pyta”.
Wrzucila kolejny i już niw pytała tylko napisała „patrzcie”.
Takie sprostowanko.
Paaaaaa !Zmykam i jeszcze raz wszystkiego dobrego
olka11135
Uważam, że stworzyła się burza, niepotrzebna, ponieważ dziewczyna zobaczyła dwie kreski, a inne z Pań nie.
I to nie oznacza, że cieszę się z tego czy bawi mnie problem starań. Jest odwrotnie, moje wspoloczucie jest ogromne.
Sama wiem co to znaczy starać się przy diagnozie 100% niepłodny mężczyzna.
Nie bardzo wiem co to ma w temacie?
No przykro nam, masz pewnie na myśli inseminację czy in vitro (z nasieniem dawcy czy nie), ale nadal nie wiem co to ma do przytyku w stronę Bibi bo śmiała skomentować kolejny wątek autorki i kolejne jej EWIDENTNIE pozytywne testy
*Ps. Bibi przepraszam, że zdradzam to info dotyczące Ciebie ale ... MCAD uwaga ona jest w prawidłowej ciąży także nie wiem czego tu autorce może zazdrościć
Ja ewidentnie nie zazdroszczę, jedna pozamaciczna była dla mnie traumą i to po dwóch bezproblemowych ciążach więc nie chce sobie nawet myśleć, jakiej pomocy terapeutycznej potrzebowałabym po tylu poronieniach bez dziecka. I naprawdę, życzenie mi źle spływa po mnie jak po kaczce
ktos tu chyba komus zazdrosci . takie zycie, nie wszystkim mozna dogodzic. Spokojnej ciazy zycze.Kurcze już chyba nie ma sensu ta przepychanka kazdy odebrał moje wypowiedzi jak chciał . Na to już wpływu nie mamy :* napijmy się kawki i wyłączmy to forum hihi ;*
Nie mam na myśli inseminacji czy in-vitro.Nie bardzo wiem co to ma w temacie?
No przykro nam, masz pewnie na myśli inseminację czy in vitro (z nasieniem dawcy czy nie), ale nadal nie wiem co to ma do przytyku w stronę Bibi bo śmiała skomentować kolejny wątek autorki i kolejne jej EWIDENTNIE pozytywne testy
*Ps. Bibi przepraszam, że zdradzam to info dotyczące Ciebie ale ... MCAD uwaga ona jest w prawidłowej ciąży także nie wiem czego tu autorce może zazdrościć
Ja ewidentnie nie zazdroszczę, jedna pozamaciczna była dla mnie traumą i to po dwóch bezproblemowych ciążach więc nie chce sobie nawet myśleć, jakiej pomocy terapeutycznej potrzebowałabym po tylu poronieniach bez dziecka. I naprawdę, życzenie mi źle spływa po mnie jak po kaczce
Co by tu nie napisać to obśmiejeciw, skrytykujecie, a przede wszystkim zinterpretujecie po swojemu.
W którym miejscu ktoś Ci źle życzył? Odświeżysz mi pamięć?
Ps. @Bibi89 jest w prawidłowej ciąży i Chwała Bogu , zdrówka życzę!
Moonstone
Moderator
Cała nasza trójka była przynajmniej raz w ciąży, z czego Ola miała większość donoszonych. Dalej nie wiem czego miałybyśmy zazdrościćktos tu chyba komus zazdrosci . takie zycie, nie wszystkim mozna dogodzic. Spokojnej ciazy zycze.
Bibi89
A rozjaśnisz czego? Bo nie za bardzo wiemktos tu chyba komus zazdrosci . takie zycie, nie wszystkim mozna dogodzic. Spokojnej ciazy zycze.
reklama
Bibi89
Dobrze ze nie mam nieplodnego w 100% mężczyzny, ufffChyba się nie dowiemy czego tak bardzo mamy zazdrościć i co mamy zrobić żeby zajść w ciąże z niepłodnym w 100% mężczyzną (co ciekawe seks nu nu nu)