reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blade kreski .. co sądzicie..

„Wrzuca kolejny i pyta”.
Wrzucila kolejny i już niw pytała tylko napisała „patrzcie”.
Takie sprostowanko.
Kurcze już chyba nie ma sensu ta przepychanka :) kazdy odebrał moje wypowiedzi jak chciał . Na to już wpływu nie mamy :* napijmy się kawki i wyłączmy to forum hihi ;*

reklama
Uważam, że stworzyła się 💩burza, niepotrzebna, ponieważ dziewczyna zobaczyła dwie kreski, a inne z Pań nie.
I to nie oznacza, że cieszę się z tego czy bawi mnie problem starań. Jest odwrotnie, moje wspoloczucie jest ogromne.
Sama wiem co to znaczy starać się przy diagnozie 100% niepłodny mężczyzna.

Nie bardzo wiem co to ma w temacie? :D
No przykro nam, masz pewnie na myśli inseminację czy in vitro (z nasieniem dawcy czy nie), ale nadal nie wiem co to ma do przytyku w stronę Bibi bo śmiała skomentować kolejny wątek autorki i kolejne jej EWIDENTNIE pozytywne testy

*Ps. Bibi przepraszam, że zdradzam to info dotyczące Ciebie ale ... MCAD uwaga ona jest w prawidłowej ciąży :D także nie wiem czego tu autorce może zazdrościć

Ja ewidentnie nie zazdroszczę, jedna pozamaciczna była dla mnie traumą i to po dwóch bezproblemowych ciążach więc nie chce sobie nawet myśleć, jakiej pomocy terapeutycznej potrzebowałabym po tylu poronieniach bez dziecka. I naprawdę, życzenie mi źle spływa po mnie jak po kaczce ;)

Nie bardzo wiem co to ma w temacie? :D
No przykro nam, masz pewnie na myśli inseminację czy in vitro (z nasieniem dawcy czy nie), ale nadal nie wiem co to ma do przytyku w stronę Bibi bo śmiała skomentować kolejny wątek autorki i kolejne jej EWIDENTNIE pozytywne testy

*Ps. Bibi przepraszam, że zdradzam to info dotyczące Ciebie ale ... MCAD uwaga ona jest w prawidłowej ciąży :D także nie wiem czego tu autorce może zazdrościć

Ja ewidentnie nie zazdroszczę, jedna pozamaciczna była dla mnie traumą i to po dwóch bezproblemowych ciążach więc nie chce sobie nawet myśleć, jakiej pomocy terapeutycznej potrzebowałabym po tylu poronieniach bez dziecka. I naprawdę, życzenie mi źle spływa po mnie jak po kaczce ;)
Nie mam na myśli inseminacji czy in-vitro.
Co by tu nie napisać to obśmiejeciw, skrytykujecie, a przede wszystkim zinterpretujecie po swojemu.
W którym miejscu ktoś Ci źle życzył? Odświeżysz mi pamięć?

Ps. @Bibi89 jest w prawidłowej ciąży i Chwała Bogu 🙏, zdrówka życzę!

Chyba się nie dowiemy czego tak bardzo mamy zazdrościć i co mamy zrobić żeby zajść w ciąże z niepłodnym w 100% mężczyzną :D (co ciekawe seks nu nu nu)

reklama
Do góry