olka11135
Fanka BB :)
Dobrze ze nie mam nieplodnego w 100% mężczyzny, ufff
Ja chyba też nie mam w końcu 3 ciążę dwie w 1cs. Trzecia w 4 chyba nie tak źle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze ze nie mam nieplodnego w 100% mężczyzny, ufff
Coś tu się przebija ale ja na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze raz za dwa dni, będą ciemniejsze kreski i potem poszłabym na betę to da Ci pewność. A jak beta wyjdzie większą od 5 to po 48h bym badanie powtórzyła czy dobry przyrost jest.Proszę
Proszę
Oki dziekujeCoś tu się przebija ale ja na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze raz za dwa dni, będą ciemniejsze kreski i potem poszłabym na betę to da Ci pewność. A jak beta wyjdzie większą od 5 to po 48h bym badanie powtórzyła czy dobry przyrost jest.
Nie ma za co przecież daj znać jak zrobisz następny test za ok. 2 dni i badania. Aż ciekawa jestem pozdrawiamOki dziekuje
I wzajemnie ;* miło było Cię poznać :* wszystkiego dobrego !Pozdrawiam Ciebie i Twoje dzieciątko pod sercem
Masz racje usuń wątek, będę pamiętać o Tobie!
Bardzo widoczne! Ja bym zrobiła betę i koniecznie umów się do lekarzaHejka Kochane co sądzicie o tych testach ?czy nie są za blade , czy mam się nastawiać czy też nie ..?
Właśnie wybieram się w czwartek żeby w sobotę zrobić drugi ;* dobrej nocki życzę ;*Bardzo widoczne! Ja bym zrobiła betę i koniecznie umów się do lekarza
Miałam dokładnie takie same 2 dni później dalej blade ale już bardziej widoczne po kolejnych 2 dniach już piękne 2 czerwone kreseczkiProszę