jasani
Fanka BB :)
A skąd pewność co do owu?Drugiego sierpnia była miesiaczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A skąd pewność co do owu?Drugiego sierpnia była miesiaczka
Mam w telefonie taki kalendarzyk i tam właśnie było że 14 dzień owulacjiA skąd pewność co do owu?
Kalendarzyk to tylko statystyka. Ciało kobiety nie opiera się na nim. Owulacja mogła się przesunąć i być dużo wcześniej. Idź w poniedziałek na betę i wtedy będzie wszystko jasne.Mam w telefonie taki kalendarzyk i tam właśnie było że 14 dzień owulacji
Dobrze dziękuję za informacjęKalendarzyk to tylko statystyka. Ciało kobiety nie opiera się na nim. Owulacja mogła się przesunąć i być dużo wcześniej. Idź w poniedziałek na betę i wtedy będzie wszystko jasne.
Ja takie kreski miałam koło 6 dni przed okresemRobiłam dwa testy ciążowe i wyszły dwie blade kreski czy to oznacza ciaze a brzuch mnie boli jak na okres a okres za 10 dni i nie wiem co robić
Ja takie kreski miałam koło 6 dni przed okresem
To może oznaczać ciaze ?Ja takie kreski miałam koło 6 dni przed okresem
Moze. Idź na betę.qTo może oznaczać ciaze ?
U mnie wyszła ciąża z takiej kreski.To może oznaczać ciaze ?
NegatywnyA co myślicie o tym ?