reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blade kreski

Cześć dziewczyny :)
Jestem nowa na tym wątku, która nie spodziewała się testowania w listopadzie a jednak 😃
Spójrzcie na moje testy, z trzech ostatnich dni (po kolei 26, 27, 28 dzien cyklu).
Cykle mam 30dniowe, we wtorek powinna zacząć się @, i nie wiem czy mogę się cieszyć? 🫣 Piersi mam strasznie ciężkie z wielkimi błękitnymi żyłkami, sutki wrażliwe. Mam w planach pójść jutro na betę..
Messenger_creation_8D8796AD-FF4B-42FC-BFF5-CFF95A6A83AF.jpg
Messenger_creation_2D7A0917-3A65-4004-8223-EE48CB521786.jpg
Messenger_creation_BE09339E-8835-4274-9D68-30407F5B481E~2.png

reklama
Cześć dziewczyny :)
Jestem nowa na tym wątku, która nie spodziewała się testowania w listopadzie a jednak 😃
Spójrzcie na moje testy, z trzech ostatnich dni (po kolei 26, 27, 28 dzien cyklu).
Cykle mam 30dniowe, we wtorek powinna zacząć się @, i nie wiem czy mogę się cieszyć? 🫣 Piersi mam strasznie ciężkie z wielkimi błękitnymi żyłkami, sutki wrażliwe. Mam w planach pójść jutro na betę..
Zobacz załącznik 1673105Zobacz załącznik 1673106Zobacz załącznik 1673107
ewidentnie są pozytywne. Zbadaj sobie jutro betę i po 48h przyrost, najlepiej w tym samym laboratorium, na tym etapie tylko przyrostem można stwierdzić czy ciąża się rozwija.

Dziękuję za odpowiedź :)
W takim razie jutro rano lecę na betę 🤗
Bety nie musisz robić, pamiętaj. Nie jest obowiązkowa. Kobiety w Polsce uwielbiają ją robić, w żadnym innym kraju chyba nie ma na nią takiego boomu jak u nas. ;) Możesz po prostu zapisać się do lekarza na jakoś za 2 tygodnie na wizytę z USG potwierdzającym ciążę.
Testy są oczywiście pozytywne. Gratulacje!

Bety nie musisz robić, pamiętaj. Nie jest obowiązkowa. Kobiety w Polsce uwielbiają ją robić, w żadnym innym kraju chyba nie ma na nią takiego boomu jak u nas. ;) Możesz po prostu zapisać się do lekarza na jakoś za 2 tygodnie na wizytę z USG potwierdzającym ciążę.
Testy są oczywiście pozytywne. Gratulacje!
Witajcie :)
Moja wczorajsza beta wynosi 188 :)
Dzwoniłam umówić się na wizytę do endoginekolog bo mam niedoczynność tarczycy, ale przy badaniach TSH przed wizytą u niej kazała mi sprawdzic jednak raz jeszcze bete jaki jest przyrost. :)

Do góry