Key1994
Zaangażowana w BB
Super GratulacjeKochane beta powtórzona po 48h a to były najdłuższe 48h w ostatnim czasie .. wynik z dzisiaj 117,41 ! Wcześniej 30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super GratulacjeKochane beta powtórzona po 48h a to były najdłuższe 48h w ostatnim czasie .. wynik z dzisiaj 117,41 ! Wcześniej 30
Wspaniała wiadomość. Dbaj o siebie i swój CUD!Kochane beta powtórzona po 48h a to były najdłuższe 48h w ostatnim czasie .. wynik z dzisiaj 117,41 ! Wcześniej 30
68 beta ♡Mówiłam już, że kocham oglądać testy z dwiema kreskami?
Gratuluje serdecznie. Daj znać jak wyniki
Mmmm wspaniale, gratuluje. Ucałuj Okruszka68 beta ♡
Według mnie test pozytywny, miałam dokładnie tak samo chociaż u mnie kreska była jeszcze bladsza niż twoja po 2 dniach była już bardziej widocznaJa mam całkiem blada i już wariuje. Za dwa dni powtórzę
coś ram baaardzo delikatnie przebija, ciężko stwierdzić czy to testowa czy ta pozytywna.Ja mam całkiem blada i już wariuje. Za dwa dni powtórzę