reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blade kreski .. co sądzicie..

reklama
Czuje, że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o te dwie kreski. Zazdrość chyba wkroczyła.
To moja opinia.
Dlatego bardzo Ci dziękuję za Twoje odpowiedzi i nie pozostaje mi nic innego jak usunąć ten wątek ponieważ nie zamierzam nikogo "obrażać " zwłaszcza że nie wiem kiedy to robię xd

Żeby się sprzeczać trzeba mieć powód . Wobec tego kończę dyskusję.

Po prostu zanim coś napiszesz pomyśl, że inne dziewczyny też mogą być po poronieniach, ciążach pozamacicznych czy po urodzeniu martwych dzieci i mogą mieć zgoła inne myślenie od Twojego (np. umieć czytać instrukcje testów ciążowych)

Czuje, że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o te dwie kreski. Zazdrość chyba wkroczyła.
To moja opinia.

Tak, bardzo zazdroszczę ;) nie wiem czego, ale zazdroszczę

Dlatego bardzo Ci dziękuję za Twoje odpowiedzi i nie pozostaje mi nic innego jak usunąć ten wątek ponieważ nie zamierzam nikogo "obrażać " zwłaszcza że nie wiem kiedy to robię xd
Pozdrawiam Ciebie i Twoje dzieciątko pod sercem ❤️❤️❤️
Masz racje usuń wątek, będę pamiętać o Tobie!

reklama
To moja opinia.
Znam sposób na ciąże, nawet ze 100% niepłodnym mężczyzną. Na forum go nie znajdziecie…
Niech zgadnę - ten sposób to seks?

Autorce współczuje historii, ale bez obrazy uważam ze to raczej do przerobienia na terapii niż przez wrzucanie pierdyliardu pozytywnych testów na randomowe forum. Mowie to z cała życzliwością, sama zaliczyłam biochem i wiem jak to potrafi wpłynąć na psychikę. I sama korzystam z terapii.

Do góry