Żeby się sprzeczać trzeba mieć powód . Wobec tego kończę dyskusję."to dystansuje człowieka" tu nie ma nic o autorce. Oczywiście, że to był przytyk
reklama
Dlatego bardzo Ci dziękuję za Twoje odpowiedzi i nie pozostaje mi nic innego jak usunąć ten wątek ponieważ nie zamierzam nikogo "obrażać " zwłaszcza że nie wiem kiedy to robię xdCzuje, że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o te dwie kreski. Zazdrość chyba wkroczyła.
To moja opinia.
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
że co? Ktoś komuś zazdrości poronień?Czuje, że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o te dwie kreski. Zazdrość chyba wkroczyła.
To moja opinia.
Znam sposób na ciąże, nawet ze 100% niepłodnym mężczyzną. Na forum go nie znajdziecie…
olka11135
Żeby się sprzeczać trzeba mieć powód . Wobec tego kończę dyskusję.
Po prostu zanim coś napiszesz pomyśl, że inne dziewczyny też mogą być po poronieniach, ciążach pozamacicznych czy po urodzeniu martwych dzieci i mogą mieć zgoła inne myślenie od Twojego (np. umieć czytać instrukcje testów ciążowych)
Czuje, że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o te dwie kreski. Zazdrość chyba wkroczyła.
To moja opinia.
Tak, bardzo zazdroszczę nie wiem czego, ale zazdroszczę
Pozdrawiam Ciebie i Twoje dzieciątko pod sercemDlatego bardzo Ci dziękuję za Twoje odpowiedzi i nie pozostaje mi nic innego jak usunąć ten wątek ponieważ nie zamierzam nikogo "obrażać " zwłaszcza że nie wiem kiedy to robię xd
Masz racje usuń wątek, będę pamiętać o Tobie!
olka11135
że co? Ktoś komuś zazdrości poronień?
Koleżanka chciała chyba mi dosrać, że nie mogę zajść w ciążę o 8 miesięcy
No ale cóż ... jakby to nie o mnie świadczy
Gdzie jest napisane, że ktoś zazdrości poronień?że co? Ktoś komuś zazdrości poronień?
MyszkaMiki30
no a czego zazdrościmy? Sama autorka napisala, że ma wiele poronień za sobą i teraz ma dystans do tej ciąży? Więc kto co komu zazdrości?Gdzie jest napisane, że ktoś zazdrości poronień?
reklama
Moonstone
Moderator
Niech zgadnę - ten sposób to seks?Czuje, że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o te dwie kreski. Zazdrość chyba wkroczyła.
To moja opinia.
Znam sposób na ciąże, nawet ze 100% niepłodnym mężczyzną. Na forum go nie znajdziecie…
Autorce współczuje historii, ale bez obrazy uważam ze to raczej do przerobienia na terapii niż przez wrzucanie pierdyliardu pozytywnych testów na randomowe forum. Mowie to z cała życzliwością, sama zaliczyłam biochem i wiem jak to potrafi wpłynąć na psychikę. I sama korzystam z terapii.