Key1994
Zaangażowana w BB
Zrób jeszcze jeden po 48h, wtedy zobaczysz przyrost jest dobryKurde a ja się zastanawiam czy to nie za nisko ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrób jeszcze jeden po 48h, wtedy zobaczysz przyrost jest dobryKurde a ja się zastanawiam czy to nie za nisko ...
Gratuluję i życzę szczęśliwego zakończenia Trzymam kciuki a nawet pomodlę się za małego Okruszka, niech rośnie zdrowoDziewczyny beta z dzisiaj tj.11 dpo wynosi 30
Bardzo dziękuję ;* to bardzo miłe :* ja nie wiem jak wytrzymac do piątku bo mega się boje jaki będzie przyrost . właśnie w większości poronień już na etapie sprawdzania bety wiedziałam że kolejna porażkaGratuluję i życzę szczęśliwego zakończenia Trzymam kciuki a nawet pomodlę się za małego Okruszka, niech rośnie zdrowo
Trzeba być dobrej myśli i wierzyć, będę trzymała kciuki i koniecznie daj znać dużo zdrowia dla WasBardzo dziękuję ;* to bardzo miłe :* ja nie wiem jak wytrzymac do piątku bo mega się boje jaki będzie przyrost . właśnie w większości poronień już na etapie sprawdzania bety wiedziałam że kolejna porażka
Staram się ale też próbuje się przygotować w razie W heh...Trzeba być dobrej myśli i wierzyć, będę trzymała kciuki i koniecznie daj znać dużo zdrowia dla Was
Zrobilam po 2 dniach. Skacze z radości idę dziś na betę.Nie ma za co przecież daj znać jak zrobisz następny test za ok. 2 dni i badania. Aż ciekawa jestem pozdrawiam
Mówiłam już, że kocham oglądać testy z dwiema kreskami?Zrobilam po 2 dniach. Skacze z radości idę dziś na betę.
Super Gratulacje i dużo zdrowia dla WasZrobilam po 2 dniach. Skacze z radości idę dziś na betę.
Piękna Aż się gęba cieszy (moja) Rośnijcie zdrowo!Zrobilam po 2 dniach. Skacze z radości idę dziś na betę.