Moonstone
Moderator
Dzięki temu możesz uprawiać seksDobrze ze nie mam nieplodnego w 100% mężczyzny, ufff
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki temu możesz uprawiać seksDobrze ze nie mam nieplodnego w 100% mężczyzny, ufff
To moze zdradzisz ten sekret? Bo jak inaczej można zajsc w ciaze z niepłodnym mężczyzna?Nie mam na myśli inseminacji czy in-vitro.
Co by tu nie napisać to obśmiejeciw, skrytykujecie, a przede wszystkim zinterpretujecie po swojemu.
W którym miejscu ktoś Ci źle życzył? Odświeżysz mi pamięć?
Ps. @Bibi89 jest w prawidłowej ciąży i Chwała Bogu , zdrówka życzę!
też znam leczenie nie płodności i cyk można być w ciąży. Niepłodność to nie wyrok to choroba. Gorzej z bezpłodnościąCzuje, że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o te dwie kreski. Zazdrość chyba wkroczyła.
To moja opinia.
Znam sposób na ciąże, nawet ze 100% niepłodnym mężczyzną. Na forum go nie znajdziecie…
EhhChyba się nie dowiemy czego tak bardzo mamy zazdrościć i co mamy zrobić żeby zajść w ciąże z niepłodnym w 100% mężczyzną (co ciekawe seks nu nu nu)
Pewnie, że dobrze. Ktoś zareagował „zabawne”.Dobrze ze nie mam nieplodnego w 100% mężczyzny, ufff
Zrob w normalnym świetleHej dziewczyny jestem tu nowa i od czerwca zeszłego roku staramy się z mężem o dzidziusia. Zrobilam sobie tes 8 dni po owulacji niby cos tam widać.. czy Tylko mi coś świta? Podzielcie się swoją opinią bo zwariuje zaraz
Zgadzam się z wcześniejszym komentarzem, zrób zdjęcie w lepszym świetle bo mi też się wydaje, że coś tam widać ale nie dam sobie ręki obciąć.Hej dziewczyny jestem tu nowa i od czerwca zeszłego roku staramy się z mężem o dzidziusia. Zrobilam sobie tes 8 dni po owulacji niby cos tam widać.. czy Tylko mi coś świta? Podzielcie się swoją opinią bo zwariuje zaraz