Kolorowa83!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też zaciekawiłaśMam lepsze screeny, ale już sobie daruje [emoji28]
Dobra już wiem skąd to przymierze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ONAONAONA jak zwykle w formie jeśli chodzi o rady [emoji1751]
Może mają mikroskopy w domach, bo organoleptycznie na ich testach można stwierdzić jedynie linie testoweWiecie co mnie zastanawia czasami. Czy na tych testach na żywo faktycznie coś widać? Czy to po prostu omamy. No serio, ja sobie nawet powiększam i nic nie widzę.
Bo to tylko życzliwe osoby widzą!Wiecie co mnie zastanawia czasami. Czy na tych testach na żywo faktycznie coś widać? Czy to po prostu omamy. No serio, ja sobie nawet powiększam i nic nie widzę.
A widzisz boże tyle do zmiany. Kupić nowy telefon, być bardziej życzliwym, o wykształceniu nie wspomnę nie wiem czy dam radęBo to tylko życzliwe osoby widzą!
Takie wiedźmy wredne jak my tylko na betę wysyłają i wytykają że test za wcześnie, że nic nie widać albo kreski fabryczne itd.
Jak popracujemy nad życzliwością to też wreszcie zaczniemy je dostrzegać. Proste.
Doczytałam się, że ten 2 czerwca to u niej 3 dpo. No nie wierzę, że ktoś może twierdzić, że ma objawy ciążowe 3 dni po owu. I jeszcze 5 dpo już robiła betę [emoji28]