Ja polecam z Rossmana facelle wiele razy ich używałam i tylko raz pojawiła mi się blada kreska a ciąży nie było ale widzę że tu na forum bardzo dużo dziewczyn je też polecaPrzy okazji jakie polecacie testy z tego co wiem to pinki często oszukują i jak kupuje w aptece to też jakieś słabe
reklama
ja też właśnie miałam albo fałszywie pozytywny albo wgl jakieś zalane mimo że lalam tego tyle ile trzeba. A te z apteki parę lat temu jak byłam w ciąży wychodziły mi negatywne ale odbarwialy się dopiero np po godzinie więc uznałam że nie jestem w ciąży bo wynik jest ważny po 5 minutach. Miałam plamienia myślałam że to okres i dopiero w 10 tyg ciąży się o niej dowiedziałam jak poszłam na kontrolę do ginekologaPinki się słabo wybarwiają i parę razy też już miałam go fałszywie pozytywny
Ferrel98
Fanka BB :)
Nic tutaj nie widać. Na pewno nie jest to test pozytywnyDzień dobry czy to blada kreska czy kreska testowa ? Jestem 4 dni przed miesiączką ale jakoś dziwnie się czuję.. zdjęcie testu było zrobione prawidłowo po 5 min od zrobienia
ciężko jest to zauważyć na zdjęciu tym bardziej że forum bardzo psuje jakośćNic tutaj nie widać. Na pewno nie jest to test pozytywny
no zobaczymy na pewno powtórzęZrób test w dzień miesiączki i wtedy będziesz mieć jasność. Chociaż jak mówię, teraz nie jest to test pozytywny a biały jak vizir
Lady Loka
Fanka BB :)
To może sobie po prostu skocz na betę?no zobaczymy na pewno powtórzę
właśnie myślę że tak będzie najlepiejTo może sobie po prostu skocz na betę?
reklama
LadyStrejser
Zaangażowana w BB
Coś jakby chciało zaświecić ale słabiutko . Zostaje uzbroić się w cierpliwość.Dzień dobry czy to blada kreska czy kreska testowa ? Jestem 4 dni przed miesiączką ale jakoś dziwnie się czuję.. zdjęcie testu było zrobione prawidłowo po 5 min od zrobienia
Miałam taką kreskę w zeszłym cyklu a przez kolejne dwa dni były negatywne.
Trzymam kciuki