reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska

reklama
Ahahahahahahah [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A wszystkie rady tak brałaś do serduszka jeszcze godzinę temu [emoji3590]
Bo jak po porady to wiedzą gdzie. Ale jak coś nie po nosie, to się zaczyna. Żenada i tyle.

I koko euro spoko. Się tu wspierajcie załóżcie

Ale hormony mi szaleją i mam prawo bo jestem w ciąży czy tego chcesz czy nie a podświadomie nie chcesz by ktokolwiek był
Hormony? Hahahaha.. ja myślę, że to jednak coś innego 🙈

Ostatnia edycja:
Przy tej kresce to hormony nie tylko szaleją, ale wręcz odpier*alają [emoji23]
Bo jak po porady to wiedzą gdzie. Ale jak coś nie poniesie, to się zaczyna. Żenada i tyle.

Hormony? Hahahaha.. ja myślę, że to jednak coś innego [emoji85]
Screenshot_20210611_175928_com.vbulletin.build_101.jpeg

reklama
Ech jakie wy śmieszne i obyte. Ja pierwszy test zrobiłam i zdjęcie bez szkła ale już mnie do jednego wora tu wrzucili bo one po tysiac razy już testowały i wielkie znawczynie. Kobitki chcą tu wsparcia bo ta chwilę gdy są z tym testem czasem zupełnie same. Wychodzi blada krecha to znawczynie im dojebią że są posrane że wrzucają ze na bete i niech nie kombinuje jedna z drugą. Sram na takie forum i takie znawczynie a wy se tu jadem rzucajcie staraczki sraczki
To idź do ginekologa ze swoim testem potwierdzającym Twoja ciąże i zobaczymy co Ci powie [emoji3526][emoji3526][emoji3526] bardzo dużo srasz, to może oznaczać problemy z trawieniem lub alergie pokarmowa - skonsultowałabym to również z odpowiednim lekarzem.

Przynajmniej wiesz ze o tobie stara panno forumowa
Boże i Ty chcesz zostać matka z takimi hasłami? Żal mi Twych dzieci w takim razie, bo poziom elokwencji to Ty im przekażesz ponadprzeciętny.

I koko euro spoko. Się tu wspierajcie załóżcie swoje forum dla obytych

Ale hormony mi szaleją i mam prawo bo jestem w ciąży czy tego chcesz czy nie a podświadomie nie chcesz by ktokolwiek był
Mamy swoje forum, dla obytych, normalnych i myślących [emoji3526] a tu jest forum otwarte i jak ktoś zadaje pytanie na forum OTWARTYM to się musi liczyć z RÓŻNYMI opiniami i radami. Stosować się do nich nie musi, ale tak działają fora. OTWARTE, PUBLICZNE.

Tłumaczenie swojego ignoranckiego zachowania hormonami ciążowymi przy założeniu ze jesteś w 4tc tylko potwierdza wszystko powyższe [emoji1787]

Do góry