reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blada kreska

reklama
Ahahahahahahah [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A wszystkie rady tak brałaś do serduszka jeszcze godzinę temu [emoji3590]
Bo jak po porady to wiedzą gdzie. Ale jak coś nie po nosie, to się zaczyna. Żenada i tyle.

I koko euro spoko. Się tu wspierajcie załóżcie

Ale hormony mi szaleją i mam prawo bo jestem w ciąży czy tego chcesz czy nie a podświadomie nie chcesz by ktokolwiek był
Hormony? Hahahaha.. ja myślę, że to jednak coś innego 🙈

Ostatnia edycja:
Przy tej kresce to hormony nie tylko szaleją, ale wręcz odpier*alają [emoji23]
Bo jak po porady to wiedzą gdzie. Ale jak coś nie poniesie, to się zaczyna. Żenada i tyle.

Hormony? Hahahaha.. ja myślę, że to jednak coś innego [emoji85]
Screenshot_20210611_175928_com.vbulletin.build_101.jpeg

reklama
Ech jakie wy śmieszne i obyte. Ja pierwszy test zrobiłam i zdjęcie bez szkła ale już mnie do jednego wora tu wrzucili bo one po tysiac razy już testowały i wielkie znawczynie. Kobitki chcą tu wsparcia bo ta chwilę gdy są z tym testem czasem zupełnie same. Wychodzi blada krecha to znawczynie im dojebią że są posrane że wrzucają ze na bete i niech nie kombinuje jedna z drugą. Sram na takie forum i takie znawczynie a wy se tu jadem rzucajcie staraczki sraczki
To idź do ginekologa ze swoim testem potwierdzającym Twoja ciąże i zobaczymy co Ci powie [emoji3526][emoji3526][emoji3526] bardzo dużo srasz, to może oznaczać problemy z trawieniem lub alergie pokarmowa - skonsultowałabym to również z odpowiednim lekarzem.

Przynajmniej wiesz ze o tobie stara panno forumowa
Boże i Ty chcesz zostać matka z takimi hasłami? Żal mi Twych dzieci w takim razie, bo poziom elokwencji to Ty im przekażesz ponadprzeciętny.

I koko euro spoko. Się tu wspierajcie załóżcie swoje forum dla obytych

Ale hormony mi szaleją i mam prawo bo jestem w ciąży czy tego chcesz czy nie a podświadomie nie chcesz by ktokolwiek był
Mamy swoje forum, dla obytych, normalnych i myślących [emoji3526] a tu jest forum otwarte i jak ktoś zadaje pytanie na forum OTWARTYM to się musi liczyć z RÓŻNYMI opiniami i radami. Stosować się do nich nie musi, ale tak działają fora. OTWARTE, PUBLICZNE.

Tłumaczenie swojego ignoranckiego zachowania hormonami ciążowymi przy założeniu ze jesteś w 4tc tylko potwierdza wszystko powyższe [emoji1787]

Do góry