reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska

reklama
Doczytałam się, że ten 2 czerwca to u niej 3 dpo. No nie wierzę, że ktoś może twierdzić, że ma objawy ciążowe 3 dni po owu. I jeszcze 5 dpo już robiła betę 😅
Właśnie to znalazłam 🤣 Nie rozumiem tego fenomenu, dorosłe kobiety i takie rzeczy wypisują, nie wiedzą jak działa organizm?! Wmawiają sobie ciąże, mają nadnaturalną zdolność dostrzegania niewidzialnych kresek, potem mają pretensje, że ktoś ma czelność poradzić im, żeby poszły na betę. Skandal! Przecież mają ciążę, hormony w nich szaleją!!! Mimo, że stężenie hormonu hcg jest tak niskie, że testy go nie wykrywają.

Właśnie to znalazłam 🤣 Nie rozumiem tego fenomenu, dorosłe kobiety i takie rzeczy wypisują, nie wiedzą jak działa organizm?! Wmawiają sobie ciąże, mają nadnaturalną zdolność dostrzegania niewidzialnych kresek, potem mają pretensje, że ktoś ma czelność poradzić im, żeby poszły na betę. Skandal! Przecież mają ciążę, hormony w nich szaleją!!! Mimo, że stężenie hormonu hcg jest tak niskie, że testy go nie wykrywają.
Niestety, ale taka jest smutna prawda. Część kobiet nie wie jak działa organizm. Wiesz z czym się tutaj nawet spotkałam? Nie pamiętam tylko czy było to pytanie, czy stwierdzenie. Ale chodziło o odczucia przy zapłodnieniu. Tak dobrze czytasz, zapłodnieniu! A konkretnie moment"wgryzania" się plemnika do komórki 🙈

O tak! Pamiętam tego jadowitego plemnika [emoji16]
Niestety, ale taka jest smutna prawda. Część kobiet nie wie jak działa organizm. Wiesz z czym się tutaj nawet spotkałam? Nie pamiętam tylko czy było to pytanie, czy stwierdzenie. Ale chodziło o odczucia przy zapłodnieniu. Tak dobrze czytasz, zapłodnieniu! A konkretnie moment"wgryzania" się plemnika do komórki [emoji85]

Niestety, ale taka jest smutna prawda. Część kobiet nie wie jak działa organizm. Wiesz z czym się tutaj nawet spotkałam? Nie pamiętam tylko czy było to pytanie, czy stwierdzenie. Ale chodziło o odczucia przy zapłodnieniu. Tak dobrze czytasz, zapłodnieniu! A konkretnie moment"wgryzania" się plemnika do komórki 🙈
O matko i córko! Mam cichą nadzieję że był to jakiś troll...

ONAONAONA jest trolluje i podpuszcza dziewczyny, które na siłę starają się dojrzeć drugą kreskę 🤣🤣🤣 daje im złudną nadzieję, a potem wielkie oburzenie😀😀
Może i trolluje. Ale czasami też pisze dyrdymały i jeszcze do tego z braku argumentów pojawiają się wyświechtane frazesy typu "pyskówka z przedszkola" czy "wstydźcie się" 🤷

Ech jakie wy śmieszne i obyte. Ja pierwszy test zrobiłam i zdjęcie bez szkła ale już mnie do jednego wora tu wrzucili bo one po tysiac razy już testowały i wielkie znawczynie. Kobitki chcą tu wsparcia bo ta chwilę gdy są z tym testem czasem zupełnie same. Wychodzi blada krecha to znawczynie im dojebią że są posrane że wrzucają ze na bete i niech nie kombinuje jedna z drugą. Sram na takie forum i takie znawczynie a wy se tu jadem rzucajcie staraczki sraczki
To sraj gdzie indziej [emoji90][emoji90][emoji90] bo aż śmierdzieć zaczęło [emoji81] i się nie zdziw jak z twoich hormonów ciążowych okres się zjawi [emoji81]
P. S
Lepiej być starą panną niż płytką, wredna dziewuchą.

reklama
Do góry