F
F87
Gość
A ja myślałam, że mnie w ciąży wali po garach...
W sumie dzięki za ten temat, poczułam się teraz taka wyważona i spokojna
W sumie dzięki za ten temat, poczułam się teraz taka wyważona i spokojna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpowiadamy prosto i rzeczowo, że naszym zdaniem testy są negatywne i żeby iść na betę. I to właśnie znawczynie rozbieranych testów i cieni cienia kresek próbują nam wmówić że jesteśmy pozbawione emaptii bo nie doszukujemy się kreski której nie ma.Ech jakie wy śmieszne i obyte. Ja pierwszy test zrobiłam i zdjęcie bez szkła ale już mnie do jednego wora tu wrzucili bo one po tysiac razy już testowały i wielkie znawczynie. Kobitki chcą tu wsparcia bo ta chwilę gdy są z tym testem czasem zupełnie same. Wychodzi blada krecha to znawczynie im dojebią że są posrane że wrzucają ze na bete i niech nie kombinuje jedna z drugą. Sram na takie forum i takie znawczynie a wy se tu jadem rzucajcie staraczki sraczki
Odpowiadamy prosto i rzeczowo, że naszym zdaniem testy są negatywne i żeby iść na betę. I to właśnie znawczynie rozbieranych testów i cieni cienia kresek próbują nam wmówić że jesteśmy pozbawione emaptii bo nie doszukujemy się kreski której nie ma.
Spójrz w lustro i zobacz ile w tobie jadu. Lecz się dziewczyno.Przynajmniej wiesz ze o tobie stara panno forumowa
Ciąża to nie choroba ani żadno usprawiedliwienie na bycie tak wredną i ograniczoną osobą.I koko euro spoko. Się tu wspierajcie załóżcie swoje forum dla obytych
Ale hormony mi szaleją i mam prawo bo jestem w ciąży czy tego chcesz czy nie a podświadomie nie chcesz by ktokolwiek był
Zakładając, że ten test jest faktycznie pozytywny (chociaż jak dla mnie nie) to na pewno objawy z 2.06 to objawy ciążyTu nie ma o czym dyskutować [emoji28]
Panna Mahoniowa ma objawy ciąży od 2.06 czyli jakieś 9 dni.. Zakładając, że termin miesiączki ma na dziś, a na innym wątku onaoniczytamjakostak już powiedziała wczoraj, że to ciąża to sprawa jest już rozwikłana [emoji3059]
Czekamy na szczęśliwe rozwiązanie [emoji3590]
Dobra, teraz padłamPrzy tej kresce to hormony nie tylko szaleją, ale wręcz odpier*alają [emoji23]Zobacz załącznik 1281565
Dobra, teraz padłam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Teraz to mnie zaciekawiłaśMam lepsze screeny, ale już sobie daruje [emoji28]