reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska

A ja myślałam, że mnie w ciąży wali po garach...
W sumie dzięki za ten temat, poczułam się teraz taka wyważona i spokojna :)

No widzisz. Aż tak złe z to a nie jest.
Jestes oaza wyważenia i spokoju.

Mam lepsze screeny, ale już sobie daruje [emoji28]

Ej no nie daj się prosić.

Może mają mikroskopy w domach🤷, bo organoleptycznie na ich testach można stwierdzić jedynie linie testowe 😂

Ja mam swoją teorie na ten temat, niektórzy o niej wiedza.
Ja sadze, ze niektóre kobiety kreskę kontrolna traktują jako kreskę ciążowa! Nie ma znaczenia, ze instrukcja do testu mówi, ze maja być dwie. Widzisz jedna? Jest super. Zacznijmy kompletować wyprawkę!

Bo to tylko życzliwe osoby widzą!
Takie wiedźmy wredne jak my tylko na betę wysyłają i wytykają że test za wcześnie, że nic nie widać albo kreski fabryczne itd.
Jak popracujemy nad życzliwością to też wreszcie zaczniemy je dostrzegać. Proste.

Warsztaty z życzliwości połączone z panelami dyskusyjnymi u mnie!
Na dzisiaj mam z jedzenia młode ziemniaczki z koperkiem, schabowe i mizerię. Na popitkę Reds czerwony. Ktoś chętny?

reklama
Wiecie co mnie jeszcze zastanawia?
Wstawianie wynikow jakichś badań na forum i pytanie nas czo to złe/dobrze/inaczej. A co my, Naczelna Izba Lekarskam, ze mamy specjalistów pod ręka czy jak?

Wstawianie wynikow jakichś badań na forum i pytanie nas czo to złe/dobrze/inaczej. A co my, Naczelna Izba Lekarskam, ze mamy specjalistów pod ręka czy jak?
To jeszcze jestem w stanie zrozumiec, bo wiadomo niektóre dziewczyny wiedzę jakąś mają a na wizytę u lekarza czasem trzeba poczekać, a ktoś kto miał podobnie coś tam powiedzieć. Sama kiedyś pytałam o wyniki bo trafiłam na lekarza idiotę [emoji81] na szczęście później trafiłam do kogoś lepszego. Mnie najbardziej drażni jak ktoś o coś pyta a dostając odpowiedzi, rady pojawiają się pretensje bo nie po jego myśli [emoji2358]

A ja.mysle, że jeśli nie wiesz i nie miałaś styczności z takimi wynikami to się nie wypowiadaj. Czasami wizyta u lekarza jest odległa i człowiek chce się dowiedzieć czegokolwiek. Nie widzę w tym nic ndzwyczajnie denerwującego. Od tego między innymi jest forum.

A ja.mysle, że jeśli nie wiesz i nie miałaś styczności z takimi wynikami to się nie wypowiadaj. Czasami wizyta u lekarza jest odległa i człowiek chce się dowiedzieć czegokolwiek. Nie widzę w tym nic ndzwyczajnie denerwującego. Od tego między innymi jest forum.
Forum jest od stawiania diagnoz przez osoby które nie mają pojęcia o medycynie? Gratuluję pomysłowości

Samo pytanie o interpretacje wyników mnie nie denerwuje, sama korzystam z wiedzy dziewczyn na wątku po poronieniu bo są istną skarbnicą [emoji3590]
Natomiast jak ktoś pyta, dostaje odpowiedź i jest obrażony bo chciał inną to to już mnie wkurrwia [emoji28]

Od inetrpretacji wyników medycznych jest lekarz, a nie forum, na którym uzytkownicy nie ukończyli żadnego kierunku medycznego.
Jesli komuś wystarcza opinia Pani Malgosi, której cioteczna siostra stryjecznego wujka kuzynki sąsiada z pierwszego pietra miala akurat takie same wyniki „i proszę ja ciebie padła od razu trupem na miejscu” to w sumie nie moja sprawa.
Zamiast poszukać profesjonalnej porady i być może szybko wdrożyć leczenie to lepiej jest zapytać lokalnych szamanek. Gratuluje pomysłu.

reklama
Oczywiście, że lekarz, ale mnóstwo kobiet tutaj ma ogromną wiedzę i czasami coś podpowiedzą lub uspokoją. A lekarz swoją drogą.

Do góry