reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bladziutka kreska

reklama
Ja tam żadnej kreski nie widzę. Zresztą po co się jej doszukiwać i skoro "forum" pokazuje nie tak jak powinno to po co te testy tutaj wstawiać. Najlepiej poczekać do dnia miesiączki i wtedy zrobić. Albo pójść na betę.

Ja też widzę bardzo bardzo słabiutką, taka miałam również przed terminem, dziś jestem w 38 TC. Trzymam kciuki żeby nie był to błąd testu 😉 Leć na betę będziesz mieć pewność 🙂

A ja też nic nie widzę kompletnie. Powtórz test za kilka dni albo idź nie betę.

A co do Waszych testów Dziewczyny, to one mogły być negatywne, robione za wcześnie. I to, że ciąża później była, to czysty przypadek. Równie dobrze mogło jej nie być. Ale była, więc kilka dni później test był pozytywny/beta pozytywna. Ale to nie znaczy, że test bez drugiej kreski/z przebijajaca testowa jest pozytywny. ;)

A co do Waszych testów Dziewczyny, to one mogły być negatywne, robione za wcześnie. I to, że ciąża później była, to czysty przypadek. Równie dobrze mogło jej nie być. Ale była, więc kilka dni później test był pozytywny/beta pozytywna. Ale to nie znaczy, że test bez drugiej kreski/z przebijajaca testowa jest pozytywny. ;)

U mnie beta we wtorek 1.4
W środę nie robiłam
W czwartek 30

Nooo były ch*jocienie przez te 3 dni ale ja tam wolałam najpierw betę zrobić xD pewniejszy wynik

Zgadzam się, testy też potrafią kłamać osobiście przy kresce zawsze robiłam 2 różnych firm dlatego w moim przypadku nie była to kreska testowa, nie miałam możliwość zrobienia bety więc codziennie robiłam testy i każdego dnia kreska była bardziej widoczna, ja też czułam po sobie, że coś się dzieje, a testów zrobiłam dużo aż w końcu udało mi się pojęć na betę

Przy okazji jakie polecacie testy z tego co wiem to pinki często oszukują i jak kupuje w aptece to też jakieś słabe
Co do testów to również uważam, że te z Rossmana są najlepsze nidy nie miałam na nich kreski testowej, ani żadnego cienia kiedy ciąży nie było.

Tak czy inaczej jak masz możliwość to zrób betę i będziesz mieć pewność.
Jeśli zależy Ci na ciąży to trzymam kciuki żeby się udało 🙂 Daj znać jak sytuacja się rozwinie.

reklama
To moje pierwsze testy, a ja tam widzę bladą kreskę, najlepiej idź na betę po co się nakręcać i stresować niepotrzebnie testami ♡ powodzenia trzymam kciuki !!!

Załączniki

• Screenshot_20241010_221205_Gallery.jpg
    Screenshot_20241010_221205_Gallery.jpg
    110,1 KB · Wyświetleń: 107
Do góry