reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bladziutka kreska

reklama
Ja tam żadnej kreski nie widzę. Zresztą po co się jej doszukiwać i skoro "forum" pokazuje nie tak jak powinno to po co te testy tutaj wstawiać. Najlepiej poczekać do dnia miesiączki i wtedy zrobić. Albo pójść na betę.

Ja też widzę bardzo bardzo słabiutką, taka miałam również przed terminem, dziś jestem w 38 TC. Trzymam kciuki żeby nie był to błąd testu 😉 Leć na betę będziesz mieć pewność 🙂

A ja też nic nie widzę kompletnie. Powtórz test za kilka dni albo idź nie betę.

A co do Waszych testów Dziewczyny, to one mogły być negatywne, robione za wcześnie. I to, że ciąża później była, to czysty przypadek. Równie dobrze mogło jej nie być. Ale była, więc kilka dni później test był pozytywny/beta pozytywna. Ale to nie znaczy, że test bez drugiej kreski/z przebijajaca testowa jest pozytywny. ;)

A co do Waszych testów Dziewczyny, to one mogły być negatywne, robione za wcześnie. I to, że ciąża później była, to czysty przypadek. Równie dobrze mogło jej nie być. Ale była, więc kilka dni później test był pozytywny/beta pozytywna. Ale to nie znaczy, że test bez drugiej kreski/z przebijajaca testowa jest pozytywny. ;)

U mnie beta we wtorek 1.4
W środę nie robiłam
W czwartek 30

Nooo były ch*jocienie przez te 3 dni ale ja tam wolałam najpierw betę zrobić xD pewniejszy wynik

Zgadzam się, testy też potrafią kłamać osobiście przy kresce zawsze robiłam 2 różnych firm dlatego w moim przypadku nie była to kreska testowa, nie miałam możliwość zrobienia bety więc codziennie robiłam testy i każdego dnia kreska była bardziej widoczna, ja też czułam po sobie, że coś się dzieje, a testów zrobiłam dużo aż w końcu udało mi się pojęć na betę

Przy okazji jakie polecacie testy z tego co wiem to pinki często oszukują i jak kupuje w aptece to też jakieś słabe
Co do testów to również uważam, że te z Rossmana są najlepsze nidy nie miałam na nich kreski testowej, ani żadnego cienia kiedy ciąży nie było.

Tak czy inaczej jak masz możliwość to zrób betę i będziesz mieć pewność.
Jeśli zależy Ci na ciąży to trzymam kciuki żeby się udało 🙂 Daj znać jak sytuacja się rozwinie.

reklama
To moje pierwsze testy, a ja tam widzę bladą kreskę, najlepiej idź na betę po co się nakręcać i stresować niepotrzebnie testami ♡ powodzenia trzymam kciuki !!!

Załączniki

• Screenshot_20241010_221205_Gallery.jpg
    Screenshot_20241010_221205_Gallery.jpg
    110,1 KB · Wyświetleń: 96
Do góry