frez.ja1987
Fanka BB :)
Nie wiem jak26.10 ale cukrzyca, więc pewnie wcześniej. Dla mnie to był najgorszy koszmar w życiu, a dużo przeżyłam ciężkich chwil.
Dawaj do naszej grupy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem jak26.10 ale cukrzyca, więc pewnie wcześniej. Dla mnie to był najgorszy koszmar w życiu, a dużo przeżyłam ciężkich chwil.
Dawaj do naszej grupy!
Znajdź Wiedźmy w grupachNie wiem jak
Znalazłam tylko prywatną grupę i nie mogę dołączyćDziewczyny jest grupa Wiedźmy którą chce dołączyć wyszukajcie i dolaczajcie. Narazie grupa otwarta Faza87 utworzyła
Czej...Znalazłam tylko prywatną grupę i nie mogę dołączyć
Dark wysyłaj prośbę i już jesteś ❤Pieknie proszę wacpanny o przyjęcie mnie do grona wiedźm.
a kto napisze jak krowie na rowie jak to przez apke zrobic, gdzie wejsc? Caly czas zmieniaja ta apke i ja juz nie wiem gdzie to szukac?Wiedźmy zapraszamy
Instrukcja :wyszukaj grupę Wiedźmy wyślij prośbę o dołączenie i zaczekaj dołączamy wiedzy na bieżąco z tego wątku