reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

kalina - ale dalas rekalme spirali - moja mama mila po moim urodzeniu - chyba 3 razy nakladal i nic si enie dzialo :)

ale ja to bym nad taka decyzja sie powaznie zastonowila ....

ale poki co mnie to nie dotyczy - my uwazamy i sie zabezpieczamy co prawda prezerwatywa ale zawse bezpieczniej niz bez :D

reklama
o matko huto jak mnie kregosłup boli ledwo chodzić mogę
kurcze andrzej przyjdzie i jak to zobaczy to dostanę wiązanke bo obiecałam że z porządkami poczekam na niego...

jus20sto pisze:
o matko huto jak mnie kregosłup boli ledwo chodzić mogę
kurcze andrzej przyjdzie i jak to zobaczy to dostanę wiązanke bo obiecałam że z porządkami poczekam na niego...

ty chyba naprawde czekasz az od nas wszystkich dostaniesz w pierol ze tak to ujme ... dawo temu lezalo sie w szpitalu ??? co lekarz Ci mowil - masz sie oszczedzac - nie no teraz to sie na Ciebie wkr...

tyle Ci powiem ;)

reindeer3no.gif

To tylko informacje, to o spirali. Mysle ze dobrze wiedziec. ja jestem realistka, a moze lepiej powiedziec pesymistka? Pesymisci tym sie roznia od optymistow ze sa lepiej poinformowani. Wiem, ze 99%  kobiet moze i nie ma problemow ze spirala, ale ja mam szczescie do tych 1%. Niektore rodzily w psk i bylo swietnie, ja dwa razy jak horror. teraz mialam rodzic u Arciszewskich i mialo byc swietnie, a znow wyszedl horror w wersji maxi i wylodowalam na warszawskiej. Wiec pewnie zarazilabym sie ta chlamydioza..Niestety, tradycyjne tabletki antykoncepcyjne u mnie odpadaja, mam wysokie nadcisnienie i juz. Chyba musze sie modlic za kazdym razem przed i po ;D
Jak w tym dowcipie: dwaj chlopcy rozmawiaja: jeden mowi- u nas w domu modlimy sie przed kazdym posilkiem cala rodzina! A drugi na to- my nie musimy, nasza mama dobrze gotuje. ;D
A ty just uwazaj na siebie. kto ma sie oszczedzac jak nie ty?

no to sie do was dołączam pesymistki bo ja zawsze wszystko tez widze w czarnych kolorach....
i mam wisielczy humor.. ;D

witam
jestem Aśka, za 3 dni mój Matwiej kończy 3 miesiace, a ja wciąż przypominam sobie ten horror z porodu, czy Waszym zdaniem to normalne? czasem patrze na Matwieja i myslę sobie, że może dzięki temu, że tak trudno było mu przyjść na świat, kocham go jeszcze bardziej niż mooooocno.nie, jeszcze mooocniej:)

drugow Witam Cie bardzo serdecznie...

no to sie do was dołączam pesymistki bo ja zawsze wszystko tez widze w czarnych kolorach....
i mam wisielczy humor..

to jus20sto potrzeba Ci obok takiej osoby jak ja ... tak dla równowagi... ja jestem wielką optymistką... i bardzo pomaga mi to w życiu... np. żadko miewam doły... są ale na szczęście nie częśto...:):
to odemnie dla Ciebie
101256E.gif

Witajcie Białostoczanki :)

Prawie 25 lat mieszkam w tym "pięknym miescie" a za dwa i pół miesiąca będę mamusią :)

Obecnie zamieszkuję Bema, a wczesniej jako panienka Wysoki Stoczek południe :)

Czarna Białostocka również jest mi bliska, moje dwie babcie i część rodzinki pochodzą własnie stamtąd :)
Za dwie godziny własnie zawitam tam, na imieniny mojej babci.

Pozdrawiam

reklama
drugow, czy wy macie rosyjskie korzonki, ty albo maz, bo synka tak egzotycznie nazwaliscie? A co do horroru, to jeszcze dlugo bedziesz pamietac. ja swoj pierwszy porod sprzed 12 lat pamietam, tylko bolu juz nie...bol jest zawsze terazniejszy, wtedy sie liczy, a jak minie to kto by o nim pamietal? najwyzej westchnac mozna o jak mnie bolalo...
martuska witaj w klubie. Wszystko przed toba. bedziemy kibicowac. jak sie czujesz?

A to moj maluch.
sweterek5xc.jpg

Do góry