reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

Moja koleżanka też jest z niego zadowolona. Moja kuzynka, która mi go poleciła - też jest zadowolona. Ja mam wrażenie, że w moim przypadku za dużo rzeczy lekceważy.

Monisia, chyba lepiej jest rodzić pierwszy raz i nie wiedzieć co Cię czeka, niż po raz kolejny to przechodzić i wiedzieć co się święci ;-)

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Jeszcze się taki nie urodził,co by wszystkim dogodził :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A co do porodu,to masz rację,czasami sobie myślę,że lepiej byłoby nie wiedzieć,co mnie czeka,no ale wiadomo,nie przeskoczymy tego,ani nie prześpimy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ja już jestem na tym etapie ciąży,że po prostu chcę mieć to już za sobą:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Jeszcze się taki nie urodził,co by wszystkim dogodził :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A co do porodu,to masz rację,czasami sobie myślę,że lepiej byłoby nie wiedzieć,co mnie czeka,no ale wiadomo,nie przeskoczymy tego,ani nie prześpimy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ja już jestem na tym etapie ciąży,że po prostu chcę mieć to już za sobą:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ja już też mam dość wszystkiego, szczególnie kiedy od wczoraj mam bóle w okolicy krzyża i przy tym pojawia się ból podbrzusza, twardnienie brzucha i z tego bólu aż mi niedobrze... I tak wczoraj kilka razy. Usta mi spuchły (tzn i tak mam wydatne te moje usta ale teraz to już w ogóle czerwone i takie wieeeelkie), dłonie puchną i wszystko boli.... Aż się spakowałam wczoraj z tego wszystkiego do szppitala.

Hej dziewczyny, ja też chodze do dr Wasilewskiego i póki co( odpukać) wszystko ok. Poprzednia ciążę prowadził dr Biedrycki i równiez byłam zadowolona. Ale faktycznie obaj mają opinie zarówno pozytywne jak i negatywne. Mnie teraz martwi trochę fakt , iz dr Wasilewski jest podobno taki "pro-naturalny"-słyszałam , że nie wypisuje antykoncepcji. A ciekawe czy załozy mi po porodzie wkładkę? Pewnie tez nie. Kurcze, szkoda by było zmieniac lekarzy jak rękawiczki, w końcu wybieramy tego, który wzbudza w nas największe zaufanie. Ale co z zaufaniem jeśli poglądy lekarza i pacjenta sa diametralnie różne? hm.....

Natalunia- rozmawiałaś kiedyś z Wasilewskim na temat antykoncepcji po ciąży albo cesarki? A propos pakowania się-gdzie zamierzasz rodzić?

Natalunia- rozmawiałaś kiedyś z Wasilewskim na temat antykoncepcji po ciąży albo cesarki? A propos pakowania się-gdzie zamierzasz rodzić?

Też słyszałam o jego poglądach pro-naturalnych. U mnie pozostają tylko metody naturalne, bo hormonów nie mogę brać ze względów zdrowotnych, a na lateks mam uczulenie :cool: Więc zobaczymy jak to będzie. Póki co zmieniłam lekarza, bo nie lubię jak mi się nic nie tłumaczy tylko mówi, że to normalne. A rodzić chcę na Warszawskiej ;-)

E-stera robiłam juz badania w tym kierunku i nie mam zatrucia na szczęście :tak: Nogi puchły mi strasznie latem, a teraz już nie. Za to teraz dłonie i usta (dziwne że nie twarz...) ale usta to tak dziwnie mrowieją...

reklama
witam was dziewczyny jestem z Białegostoku dokladnie z wysokiego stoczka jestem w 22 tygodniu ciazy a ciaze prowadze w klinice Arciszewskiego u doktora Artura Nowaka :)

Do góry