Natalunia, ja wybrałam już na początku ciąży, kierując się opiniami z netu i na razie jestem zadowolona. Dr Biedrycki
I lekkiego rozwiązania życzę, skoro Ty już przy mecie :-)
A dziękuję :-)
Dużo dobrego słyszałam o tym lekarzu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natalunia, ja wybrałam już na początku ciąży, kierując się opiniami z netu i na razie jestem zadowolona. Dr Biedrycki
I lekkiego rozwiązania życzę, skoro Ty już przy mecie :-)
Anusiak-Białystok - u mnie też pierwsza ciąża Juz końcówka ;-) Co do lekarzy - musisz sama wybrać. Ja wybrałam lekarza, którego poleciło mi kilka osób, a teraz zmieniłam.
Nataluniu,a co się stało,jeśli można spytać,ze zmieniłaś lekarza prowadzącego ciążę???Przecież niewiele ponad miesiąc Ci zostało do rozpakowania.Coś się stało???
pomału zaczynam się wciągać w temat i z każdym dniem dowiaduję się czegoś nowegoAwru, ja też jak tu zajrzałam po raz pierwszy, nie miałam pojęcia o ciąży. Ale szybko nadrobiłam Polecam miesięcznik M jak Mama.
Kurczę,to nieciekawe takie skoki ciśnienia,sama nie wiem co o tym myśleć,ten lekarz zawsze mi sie wydawał rzeczowy i bardzo dokładny,mam nadzieję,że Ci się to ciśnienie unormuje i z całego serca Ci tego życzęMiałam skoki ciśnienia. Przed ciążą zawsze miała 110/60 ewentualnie 100/60. W ciąży pdowyższyło mi się i miałam 120/70 Od tygodnia mam 140/90 I przy tym uczucie braku powietrza i bóle głowy. Zadzwoniłam do lekarza, to powiedział mi, że skoki ciśnienia to normalne. Ale poprosiłam teściową, żeby zapytała ordynatora (pracuje na ginekologii na warszawskiej), czy to normalne. Lekarz powiedział, że to NIE JEST NORMALNE i żebym poszła do lekarza, który mną się zajmnie i doprowadzi sprawę do końca. Chodzę do tej samej kliniki, tylk zmieniłam lekarza. I jestem zadowolona
Monisia, jak u Ciebie przed rozwiązaniem?