Nas jest 3 i u mojego męża też 3. Moja mama ma 6 rodzeństwa, a sama jest najstarsza, czyli jest ich 7. W tym tylko 2 braci. Babcia ma 17 wnuków w tym tylko 3 wnuków (chłopców) a reszta dziewczynki Teraz jeszcze szykuje się jej prawnuczka. Wesoło ;-) U mojej teściowej też duża rodzina: jest ich piątka. Znowu nasi ojcowie nie mieli szczęścia do rodzeństwa. Mój tata jest jedynakiem, ale wychował się wśród kuzynów w jego wieku, a teść ma tylko młodszą siostrę. I mówię Wam, najweselej jest jak się jedzie tam, gdzie dużo cioć i wujków!
reklama
Dziewczyny sprzedam łożeczko turystyczne TOBI
http://i166.photobucket.com/albums/u103/joasiah/bb8e88c0f239a4e5med.jpg
Łóżeczko posiada dwa poziomy, w zależności od wieku dziecka, specjalną nakładkę do przewijania, moskitierę. Z boku jest praktyczna kieszeń np. na zabawki. Jeden z krótszych boków łóżeczka jest zaopatrzony w suwak od zewnętrznej strony, tak aby starsze dziecko mogło samo wyjść.
http://i166.photobucket.com/albums/u103/joasiah/bb8e88c0f239a4e5med.jpg
Łóżeczko posiada dwa poziomy, w zależności od wieku dziecka, specjalną nakładkę do przewijania, moskitierę. Z boku jest praktyczna kieszeń np. na zabawki. Jeden z krótszych boków łóżeczka jest zaopatrzony w suwak od zewnętrznej strony, tak aby starsze dziecko mogło samo wyjść.
Fakt.Fajnie jest mieć dużo rodzeństwa:-)Ja mam tylko młodszego brata,ale za to móje Kochanie ma dziewiecioro rodzeństwa:-)5 sióstr i 4 braci.Mój Misiek jest najmłodszy ze wszystkichSuper jest jak wszyscy sie zjerzdzają z mężami żonami i dzieciakami-to jest dobre przyjęcie:-):-)Nas jest 3 i u mojego męża też 3. Moja mama ma 6 rodzeństwa, a sama jest najstarsza, czyli jest ich 7. W tym tylko 2 braci. Babcia ma 17 wnuków w tym tylko 3 wnuków (chłopców) a reszta dziewczynki Teraz jeszcze szykuje się jej prawnuczka. Wesoło ;-) U mojej teściowej też duża rodzina: jest ich piątka. Znowu nasi ojcowie nie mieli szczęścia do rodzeństwa. Mój tata jest jedynakiem, ale wychował się wśród kuzynów w jego wieku, a teść ma tylko młodszą siostrę. I mówię Wam, najweselej jest jak się jedzie tam, gdzie dużo cioć i wujków!
Fakt.Fajnie jest mieć dużo rodzeństwa:-)Ja mam tylko młodszego brata,ale za to móje Kochanie ma dziewiecioro rodzeństwa:-)5 sióstr i 4 braci.Mój Misiek jest najmłodszy ze wszystkichSuper jest jak wszyscy sie zjerzdzają z mężami żonami i dzieciakami-to jest dobre przyjęcie:-):-)
To macie naprawdę wesoło
Laparda, jak jesteś w Białymstoku to na jakim osiedlu mieszkasz?
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
To macie naprawdę wesoło
Laparda, jak jesteś w Białymstoku to na jakim osiedlu mieszkasz?
i do jakiego gina wkońcu sie zapisalas?
i do jakiego gina wkońcu sie zapisalas?
Do Niklaszewskiej ale do tej samej przychodni, bo boję się, że mogą nie wydać hisorii ciąży. A tam mam szczegółowe wyniki badań. Jutro idę.
anusiak-białystok
Fanka BB :)
Witam szanowne Panie :-) Jak widać z nicku jestem również z Białegostoku, ciesze się, że jest tu trochę białostoczanek, bo to moja pierwsza ciąża i przy wyborze lekarza kierowałam się tylko i wyłącznie opiniami z netu. Mam nadzieję, że wybór trafny, jak na razie nie mam zastrzeżeń, ale to początek i mam nadzieję, że tak zostanie
Więc liczę na Waszą pomoc w razie pytań.
Mam 25 lat, to moja pierwsza ciąża.
Pozdrawiam.
Więc liczę na Waszą pomoc w razie pytań.
Mam 25 lat, to moja pierwsza ciąża.
Pozdrawiam.
e-stera
Fan(ka)
Witam, troche sie nie odzywlam, bo bylam ze swoim synkiem w szpitalu i natchnieni nie mialam.............ale juz oki
Widze ze coraz wiecej brzuszkow..tylko ja juz bez.........moj synek w grudniu 2 latka konczy.Czyzby pora na drugie?hehehe;-);-)
Teraz marzy mi sie Lenka:-)ale mojemu malzowi nie hihiih.............no ale czym by bylo zycie bez marzen...............moze za pare lat sie spelni:-)
Wiecie co?Ja szukam jakis zajec dal maluszkow...............no jaks kreatywka czy cos takiego.Ze moglabym pojsc z nim..jakies zabwy z rodizcami by byly itp itd, na razie nie planuje isc do pracy...........
Moze ktoras z Was wie gdzie w Białym jest cos takiego?
A z zawodu jestem kosmetyczka i wizazystka, polecam sie;-)
Widze ze coraz wiecej brzuszkow..tylko ja juz bez.........moj synek w grudniu 2 latka konczy.Czyzby pora na drugie?hehehe;-);-)
Teraz marzy mi sie Lenka:-)ale mojemu malzowi nie hihiih.............no ale czym by bylo zycie bez marzen...............moze za pare lat sie spelni:-)
Wiecie co?Ja szukam jakis zajec dal maluszkow...............no jaks kreatywka czy cos takiego.Ze moglabym pojsc z nim..jakies zabwy z rodizcami by byly itp itd, na razie nie planuje isc do pracy...........
Moze ktoras z Was wie gdzie w Białym jest cos takiego?
A z zawodu jestem kosmetyczka i wizazystka, polecam sie;-)
Anusiak-Białystok - u mnie też pierwsza ciąża Juz końcówka ;-) Co do lekarzy - musisz sama wybrać. Ja wybrałam lekarza, którego poleciło mi kilka osób, a teraz zmieniłam.
E-stera, dobrze wiedzieć, że jesteś kosmetyczką Bo moja zawiodła mnie robiąc mi makijaż, który po ślubie zaraz mi się "rozwalił". Więc dobrze że moja siostra miała ze sobą kosmetyki, to trochę poprawiła i dzięki temu jakoś przetrwałam wesele. Co się stało małemu? Wszystko juz ok? Namawiaj męża na dziewuszkę ;-) Rodzeństwo fajna sprawa :-)
E-stera, dobrze wiedzieć, że jesteś kosmetyczką Bo moja zawiodła mnie robiąc mi makijaż, który po ślubie zaraz mi się "rozwalił". Więc dobrze że moja siostra miała ze sobą kosmetyki, to trochę poprawiła i dzięki temu jakoś przetrwałam wesele. Co się stało małemu? Wszystko juz ok? Namawiaj męża na dziewuszkę ;-) Rodzeństwo fajna sprawa :-)
reklama
anusiak-białystok
Fanka BB :)
Natalunia, ja wybrałam już na początku ciąży, kierując się opiniami z netu i na razie jestem zadowolona. Dr Biedrycki
I lekkiego rozwiązania życzę, skoro Ty już przy mecie :-)
I lekkiego rozwiązania życzę, skoro Ty już przy mecie :-)