reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

Witam mamusie:-)Zakłądam ten wątek ponieważ chcę się dowiedzieć jak jest u was na wsi ze spacerami otoczeniem ludzi(jak podchodzą do młodych mam)o rozrywkach dla mam i ich pociech.W Białymstoku zawsze coś się znajdzie ale na wsi nie koniecznie:baffled:
W Dobrzyniewie ciężko jest ze spacerami.Jak nie wielki ruch to traktory z naturalnym nawozem:no:niby wioska ale strasznie głośna.Nawet po lesie z dzieckiem nie ma jak pochodzić bo pełno w nich wioskowych alkoholików:wściekła/y:którzy jak wózek zbaczą to głupie komętarze dają.
Co do ludzi hmmm...zależy jak kto.Jeden będzie chamski inny życzliwy a za plecami obgada a jeszcze inny podejdzie z sercem i porozmawia na temat maleństwa wychowania itp.Mam nadzieję że wątek się przyda bo moim zdaniem jakoś trzeba rozruszać te nasze wsie jeśli chodzi o jakieś rozrywki dla mam i ich pociech.Może macie jakieś pomysły:confused:Czekam na Wasze opinie;-)

reklama
hej Białostoczanki!
Dołączam się do rozmów przyszłych mam z Białegostoku, jeśli jeszcze będą się odzywały:) Mój dzidziuś ma przyjść na świat w sierpniu. Obecnie chodzę do dr Redźko (PSK) i tam tez (na razie) zamierzam rodzić.Rozważam jeszcze jakąś prywatną klinikę, ale to jeszcze rozważam...

hej Białostoczanki!
Dołączam się do rozmów przyszłych mam z Białegostoku, jeśli jeszcze będą się odzywały:) Mój dzidziuś ma przyjść na świat w sierpniu. Obecnie chodzę do dr Redźko (PSK) i tam tez (na razie) zamierzam rodzić.Rozważam jeszcze jakąś prywatną klinikę, ale to jeszcze rozważam...

Witam! USK to dobry wybór. Ja tam rodziłam i Kasiiula i naprawdę nie żałuję. Super lekarze, pielęgniarki. Lepiej jest rodzić w USK niż w prywatnych, bo nie daj Boże w razie komplikacji, i tak kobieta ląduje w USK. A lepiej mieć wszystko na miejscu niż jeździć i marnować cenny czas w tak ważnej chwili. Chłopczyk czy dziewczynka?

Witam serdecznie wszystkie mamy,ja babcia od prawie 8 tygodni.
Pozdrawiam
ania
Witam serdecznie i gratuluję :-)
mam jeszcze prośbe,podpowiedzcie prosze jak wstawic zdjecie

W ustawieniach profilu> trzeba dodać avatar.

Witam! USK to dobry wybór. Ja tam rodziłam i Kasiiula i naprawdę nie żałuję. Super lekarze, pielęgniarki. Lepiej jest rodzić w USK niż w prywatnych, bo nie daj Boże w razie komplikacji, i tak kobieta ląduje w USK. A lepiej mieć wszystko na miejscu niż jeździć i marnować cenny czas w tak ważnej chwili. Chłopczyk czy dziewczynka?
Z prywatnymi wiem właśnie że tak jest. Ogólnie USK ( ja jeszcze czasem operuję starą nazwą PSK) ma najlepszy pod względem ratowania sprzęt stąd też wygrywa, tylko najbardziej obawiam się połogu, bo z tego co słyszałam, to nie jest tam tak różowo...
Co do płci- na razie chłop:) (choć z usg jednoznacznie to jeszcze nie wynikało, stąd dopuszczam możliwość zamiany:)

Z prywatnymi wiem właśnie że tak jest. Ogólnie USK ( ja jeszcze czasem operuję starą nazwą PSK) ma najlepszy pod względem ratowania sprzęt stąd też wygrywa, tylko najbardziej obawiam się połogu, bo z tego co słyszałam, to nie jest tam tak różowo...
Co do płci- na razie chłop:) (choć z usg jednoznacznie to jeszcze nie wynikało, stąd dopuszczam możliwość zamiany:)
ja na połog nie narzekam plusem jest to ze 5 osob na sali bo jest z kim pogadac itp :)

No dziewczyny takie podejście mi sie podoba:) Bo w wiekszosci relacji ktore slysze, to wlasnie ta, ze minusem jest 5 osob na sali- harmider i nic wiecej...czlowiek nie ma nawet jak odpoczac.
A tu w ogole inne podejscie. Dzieki- od razu i mi sie odmienilo :)

reklama
No dziewczyny takie podejście mi sie podoba:) Bo w wiekszosci relacji ktore slysze, to wlasnie ta, ze minusem jest 5 osob na sali- harmider i nic wiecej...czlowiek nie ma nawet jak odpoczac.
A tu w ogole inne podejscie. Dzieki- od razu i mi sie odmienilo :)
bedac w szpitalu nie bedziesz myslec zeby odpoczac a to zeby szybciej wyjsc :) a dziewczyny czas umila do wyjsca :)

a tak apropo zastanawialam sie co z fionka i jak jej dzidzius i ta niespodzianka co byla nie pewna do konca :) no i weszlam na kwietniowki :)
13 Kwietnia

filonka
synek Kacper
o godzinie 21:50
z wagą 3150 g i długością 52 cm
w 39,6 tc ciąży przyszedł na świat poprzez cc

super :)

Do góry