reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Białystok i okolice

Witam mamusie:-)Zakłądam ten wątek ponieważ chcę się dowiedzieć jak jest u was na wsi ze spacerami otoczeniem ludzi(jak podchodzą do młodych mam)o rozrywkach dla mam i ich pociech.W Białymstoku zawsze coś się znajdzie ale na wsi nie koniecznie:baffled:
W Dobrzyniewie ciężko jest ze spacerami.Jak nie wielki ruch to traktory z naturalnym nawozem:no:niby wioska ale strasznie głośna.Nawet po lesie z dzieckiem nie ma jak pochodzić bo pełno w nich wioskowych alkoholików:wściekła/y:którzy jak wózek zbaczą to głupie komętarze dają.
Co do ludzi hmmm...zależy jak kto.Jeden będzie chamski inny życzliwy a za plecami obgada a jeszcze inny podejdzie z sercem i porozmawia na temat maleństwa wychowania itp.Mam nadzieję że wątek się przyda bo moim zdaniem jakoś trzeba rozruszać te nasze wsie jeśli chodzi o jakieś rozrywki dla mam i ich pociech.Może macie jakieś pomysły:confused:Czekam na Wasze opinie;-)

reklama
hej Białostoczanki!
Dołączam się do rozmów przyszłych mam z Białegostoku, jeśli jeszcze będą się odzywały:) Mój dzidziuś ma przyjść na świat w sierpniu. Obecnie chodzę do dr Redźko (PSK) i tam tez (na razie) zamierzam rodzić.Rozważam jeszcze jakąś prywatną klinikę, ale to jeszcze rozważam...

hej Białostoczanki!
Dołączam się do rozmów przyszłych mam z Białegostoku, jeśli jeszcze będą się odzywały:) Mój dzidziuś ma przyjść na świat w sierpniu. Obecnie chodzę do dr Redźko (PSK) i tam tez (na razie) zamierzam rodzić.Rozważam jeszcze jakąś prywatną klinikę, ale to jeszcze rozważam...

Witam! USK to dobry wybór. Ja tam rodziłam i Kasiiula i naprawdę nie żałuję. Super lekarze, pielęgniarki. Lepiej jest rodzić w USK niż w prywatnych, bo nie daj Boże w razie komplikacji, i tak kobieta ląduje w USK. A lepiej mieć wszystko na miejscu niż jeździć i marnować cenny czas w tak ważnej chwili. Chłopczyk czy dziewczynka?

Witam serdecznie wszystkie mamy,ja babcia od prawie 8 tygodni.
Pozdrawiam
ania
Witam serdecznie i gratuluję :-)
mam jeszcze prośbe,podpowiedzcie prosze jak wstawic zdjecie

W ustawieniach profilu> trzeba dodać avatar.

Witam! USK to dobry wybór. Ja tam rodziłam i Kasiiula i naprawdę nie żałuję. Super lekarze, pielęgniarki. Lepiej jest rodzić w USK niż w prywatnych, bo nie daj Boże w razie komplikacji, i tak kobieta ląduje w USK. A lepiej mieć wszystko na miejscu niż jeździć i marnować cenny czas w tak ważnej chwili. Chłopczyk czy dziewczynka?
Z prywatnymi wiem właśnie że tak jest. Ogólnie USK ( ja jeszcze czasem operuję starą nazwą PSK) ma najlepszy pod względem ratowania sprzęt stąd też wygrywa, tylko najbardziej obawiam się połogu, bo z tego co słyszałam, to nie jest tam tak różowo...
Co do płci- na razie chłop:) (choć z usg jednoznacznie to jeszcze nie wynikało, stąd dopuszczam możliwość zamiany:)

Z prywatnymi wiem właśnie że tak jest. Ogólnie USK ( ja jeszcze czasem operuję starą nazwą PSK) ma najlepszy pod względem ratowania sprzęt stąd też wygrywa, tylko najbardziej obawiam się połogu, bo z tego co słyszałam, to nie jest tam tak różowo...
Co do płci- na razie chłop:) (choć z usg jednoznacznie to jeszcze nie wynikało, stąd dopuszczam możliwość zamiany:)
ja na połog nie narzekam plusem jest to ze 5 osob na sali bo jest z kim pogadac itp :)

No dziewczyny takie podejście mi sie podoba:) Bo w wiekszosci relacji ktore slysze, to wlasnie ta, ze minusem jest 5 osob na sali- harmider i nic wiecej...czlowiek nie ma nawet jak odpoczac.
A tu w ogole inne podejscie. Dzieki- od razu i mi sie odmienilo :)

reklama
No dziewczyny takie podejście mi sie podoba:) Bo w wiekszosci relacji ktore slysze, to wlasnie ta, ze minusem jest 5 osob na sali- harmider i nic wiecej...czlowiek nie ma nawet jak odpoczac.
A tu w ogole inne podejscie. Dzieki- od razu i mi sie odmienilo :)
bedac w szpitalu nie bedziesz myslec zeby odpoczac a to zeby szybciej wyjsc :) a dziewczyny czas umila do wyjsca :)

a tak apropo zastanawialam sie co z fionka i jak jej dzidzius i ta niespodzianka co byla nie pewna do konca :) no i weszlam na kwietniowki :)
13 Kwietnia

filonka
synek Kacper
o godzinie 21:50
z wagą 3150 g i długością 52 cm
w 39,6 tc ciąży przyszedł na świat poprzez cc

super :)

Do góry