reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

reklama
O to rzeczywiście bliziutko :-)
Ja mieszkam w Wasilkowie od niedawna i nie mam tutaj zadnej koleżanki, a fajnie by było czasem pospacerować w miłym towarzystwie i dla mnie i dla mojego synka z pewnością też;-)
Może znajdzie sie kotoś z Wasilkowa chętny na wspólne spacery z dzieciaczkami byłoby weselej :tak:
A jak to jest w Ogrodniczkach, duzo tam mam ?

Dużo :-) Z samych Ogrodniczek z rocznika 2009 jest około 6 dzieciaczków :-) Urodziłam się w Ogrodniczkach, wychowałam, teraz pracuję tu. Mieszkam w Białymstoku (praktycznie to tylko nocuję), w weekendy jeździmy do Siemianówki i tak całe lato. Zimą tylko jesteśmy w Białymstoku częściej. A tak cały czas w Ogrodniczkach.

Super weekendy nad siemianowka rewelacja ja w sumie mam bliziutko nad rzeke i zalew ale nie mam z kim tam chodzic, mąż po całych dniach w pracy, wszystkie kol,eżanki w białymstoku a samej z dzieckiem to sie nie chce :no:
Myslałą ze moze tutaj na formu znajdzie sie choc jedna mama z Wasilkowa ale widze że cuś pusto :-(

Hello kobietki mogę sie do Was przyłączyc??
obecnie mieszkam ok 30 km od białegostoku (okolice tykocina)...ale w białym mieszkałam na stancji dwa razy w sumie ponad 3 lata:-)

reklama
Do góry