reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bezsenność w ciąży!!?

Witam :-)
Bardzo sie ciesze, ze Was znalazlam, bo zaczelam sie powaznie obawiac o stan mojego zdrowia psychicznego. Jest to moja druga ciaza ale bezsennosc jest mi zupelnie obca, nigdy nie mialam problemow z zasypianiem. Od okolo tygodnia nie spie prawie wcale a jak juz uda mi sie zasnac, to tylko na chwilke, bo snia mi sie koszmary, brrrrrrrr i natychmiast sie budze......... Malz tez sie zaczal martwic, bo jak twierdzi, nie moze spac jak ja sie tak mecze ;-) Ale mi ulzylo jak Was poczytalam :-D Mam jednak nadzieje, ze tak do konca nie bedzie, bo skonam ;-)

reklama
Witam! Moja żona jest w 13 tygodniu ciąży i nie dość, że ma problemy ze snem to jeszcze dziąsło jej spuchło. Znacie może jakieś nieszkodliwe dla dziecka i żony herbatki, albo cokolwiek co pozwoliłoby jej trochę odpocząć. Z góry dziękuję!

Ostatnia edycja:
cześć, to równiez moja druga ciąża.jestem w 18 tyg ciązy, a moje problemy ze snem ciągną się od wielu tygodni.moze dlatego iz boje sie ze bedzie cos nie tak- w zeszłym roku poroniłam w 11 tygodniu.teraz tez nie jest dobrze od samego poczatku.co jakis czas skape krwawienie-mam polipa na szyjce macicy i dosc duza nadzerke.nie moge za duzo chodzic-mam odpoczywac i jeszcze raz odpoczywac

[video=youtube;OTXKOzpbbx8]http://www.youtube.com/watch?v=OTXKOzpbbx8[/video]

Policz barany...

Może ciepłe kakao? Albo relaksujący masaż w wykonaniu partnera? :-) Też, miałam problemy ze spanie w ostatnich tygodniach ciązy:no: Tak juz chyba jest i niewiele da się zrobić...

w dzien chodze i ziewam a przychodzi pora spania i koniec do tego maly kopie jak niewiem nawet posiedziec nie da...no coz trzeba to przetrwac:)

reklama
Do góry