Ale uważasz,że nie jest za mały? Jak tu czytam że dziewczyny nawet chociażby po 100 maja ręce mi opadająkażda kobieta jest inna, najważniejsze że jest przyrost
reklama
Kwiatuszek.31
Fanka BB :)
ja miałam ostatnią @ 1 października. Niestety nie mam pojęcia kiedy powinnam dostać okresu bo moje cykle były strasznie nieregularne dodatkowo przez kilka ostatnich cykli nawet nie miałam owulacji. Dopiero po tabletkach które lekarz przepisał się udało. Pierwszy test zrobiłam 29.10 i już wtedy wyszedł delikatny cień. Od razu poszłam na betę i wyszła 10,81.... po dwóch dniach była 28 bodajże... czyli ładnie rosła. Dzisiaj robiłam kolejna betę bo jutro chce pójść na pierwsza wizytę do ginekologa i powiedział że mam przyjść dopiero jak beta będzie minimum 2000 bo wtedy coś zobaczy. Także czekam spokojnie do jutra rana bo wtedy będzie wyniki i tyle... nic ci nie da to ze się zamartwiasz
Jak tak czytam te wszystkie komentarze to od razu jestem spokojniejsza Daj znać koniecznie jutro jak po wizycie
akinoM222
oczywiście napisze co i jak. Dodatkowo jeszcze powiem tak szczerze że te forum mimo że jest przydatne (dowiedziałam się mnóstwo ważnych informacji) to niestety za każdym razem jak tu wchodzę to mam doła.... same przykre historie...Jak tak czytam te wszystkie komentarze to od razu jestem spokojniejsza Daj znać koniecznie jutro jak po wizycie
Ja mam to samo...oczywiście napisze co i jak. Dodatkowo jeszcze powiem tak szczerze że te forum mimo że jest przydatne (dowiedziałam się mnóstwo ważnych informacji) to niestety za każdym razem jak tu wchodzę to mam doła.... same przykre historie...
Kwiatuszek.31
oczywiście napisze co i jak. Dodatkowo jeszcze powiem tak szczerze że te forum mimo że jest przydatne (dowiedziałam się mnóstwo ważnych informacji) to niestety za każdym razem jak tu wchodzę to mam doła.... same przykre historie...
Ogólnie chyba wszystkie fora takie są... DOŁUJĄCE bo jak jest wszystko dobrze to nikt nie pisze na forach tylko jak się coś złego dzieje to szukamy pomocy i porady
akinoM222
No to fakt, ale przeraża mnie fakt że tyle jest tych złych sytuacji...Ogólnie chyba wszystkie fora takie są... DOŁUJĄCE bo jak jest wszystko dobrze to nikt nie pisze na forach tylko jak się coś złego dzieje to szukamy pomocy i porady
Kwiatuszek.31
oczywiście napisze co i jak. Dodatkowo jeszcze powiem tak szczerze że te forum mimo że jest przydatne (dowiedziałam się mnóstwo ważnych informacji) to niestety za każdym razem jak tu wchodzę to mam doła.... same przykre historie...
Hej jak tam wizyta u gin?
Kwiatuszek.31
Dlatego ja nigdy nie monitorowalam bety , żeby się nie stresować. Zrobiłam test pozytywny grzecznie czekałam do 8 TC i szłam dopiero na pierwsze USG i tam wszystko jasne było
Szczerze mówiąc to ja w pierwszej ciąży też nie robiłam tych badań i rzeczywiście tak lepiej ale teraz zważywszy na to że staramy się długo i były pewne problemy gin kazał zrobić ale trochę żałuję. Bez tych badań to poprostu bym się cieszyła i czekała na wizytę a nie tak jak teraz siedzę i się zastanawiam czy wszystko będzie dobrze ....
reklama
Lilka455
Dokładnie o to chodzi powiedzenia będzie dobrzeSzczerze mówiąc to ja w pierwszej ciąży też nie robiłam tych badań i rzeczywiście tak lepiej ale teraz zważywszy na to że staramy się długo i były pewne problemy gin kazał zrobić ale trochę żałuję. Bez tych badań to poprostu bym się cieszyła i czekała na wizytę a nie tak jak teraz siedzę i się zastanawiam czy wszystko będzie dobrze ....