akinoM222
Fanka BB :)
ciąża ma dopiero 4-5 tyg wiec jeszcze nie widać serduszka. Ale na te chwile jest wszystko okHej jak tam wizyta u gin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciąża ma dopiero 4-5 tyg wiec jeszcze nie widać serduszka. Ale na te chwile jest wszystko okHej jak tam wizyta u gin?
ciąża ma dopiero 4-5 tyg wiec jeszcze nie widać serduszka. Ale na te chwile jest wszystko ok
będzie dobrze! ZobaczyszSuper bardzo się cieszę dzięki Tobie mam jeszcze większą nadzieję że i mnie też będzie dobrze
Super! Daj znać co powie lekarzhej dziewczyny
Zrobiłam jeszcze raz dziś Betę i już więcej robić nie będę. Wygląda na to że przyrost jest ok i tego się będę trzymać i czekać spokojnie na wizytę Może faktycznie przesunęła mi się owulacja i ciąża jest młodsza niż myślałam i nie potrzebnie panikowałam. Moje wyniki prezentują się tak :
09.11.2020 - 100,3
12.11.2020 - 283,0
14.11.2020 - 624,0
Mam nadzieję że w poniedziałek będzie ponad 1000 i będzie już coś widać bo mam wizytę u gin. Trzymajcie kciuki Pozdrawiam
Na tym forum bardzo często pisze się o tym, co jest dobre. Pytanie jakie informacje wylapujesz?Ogólnie chyba wszystkie fora takie są... DOŁUJĄCE bo jak jest wszystko dobrze to nikt nie pisze na forach tylko jak się coś złego dzieje to szukamy pomocy i porady
u mnie przyrost po 48h wynosił 10% , po 5d dniach spadł poniżej pierwszego wyniku. Mimo to według usg ciąża rozwija się prawidłowo i pod koniec 5 tygodnia mamy serduszko.Witam.
Pomocy!!!! Strasznie się martwię.
Moja ostatnia miesiączka 08,10,2020, cykl mam raczej regularny 28 - 29 dni, więc 4 -5 listopad powinnam dostać miesiączkę. Nie dostałam. Zrobiłam test - wynik POZYTYWNY. Wielka radość zważywszy na to że już od dłuższego czasu staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszego synka. Niestety radość nie trwała zbyt długo.... po konsultacji w sobotę 08,11,2020 z moim gin w poniedziałek zrobiłam badanie BetaHCG - wynik 100,3 . Gin kazał powtórzyć badanie dziś 12,11,2020 wynik - 283. Z tego co się naczytałam przez ostatnie trzy dni to niby przyrost prawidłowy ale wartość ogólna strasznie niska.... Może jest jakaś nadzieja, może któraś z Was miała podobną sytuację. Napiszcie proszę jak to u Was się skończyło. Wizyta u ginekologa w poniedziałek ale gin dał mi do zrozumienia żebym nie robiła sobie dużej nadziei
u mnie przyrost po 48h wynosił 10% , po 5d dniach spadł poniżej pierwszego wyniku. Mimo to według usg ciąża rozwija się prawidłowo i pod koniec 5 tygodnia mamy serduszko.
ciąża ma dopiero 4-5 tyg wiec jeszcze nie widać serduszka. Ale na te chwile jest wszystko ok