reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta HCG niska!!!!

reklama
A mogę się jeszcze Ciebie zapytać czy jak byłaś ostatnio u gin to na USG było już widać u Ciebie pęcherzyk ciążowy i jakiej wielkości jeśli tak?
już było widać.... kurczę nie pamietam dokładnie jaka wielkość wiem ze 6 cm na ileś tam ,ale nie pamietam ile bo teraz jestem w pracy i nie mam jak sprawdzić.... w każdym razie na ostatniej wizycie już coś było widać ale z racji tego ze to był 4-5 tydzień to niestety nie za dużo 🤷🏻‍♀️

już było widać.... kurczę nie pamietam dokładnie jaka wielkość wiem ze 6 cm na ileś tam ,ale nie pamietam ile bo teraz jestem w pracy i nie mam jak sprawdzić.... w każdym razie na ostatniej wizycie już coś było widać ale z racji tego ze to był 4-5 tydzień to niestety nie za dużo 🤷🏻‍♀️

Pytam bo u mnie było widać PRAWDOPODOBNIE pęcherzyk ciążowy ok 3mm i zastanawiałam się czy nie za mały jak na ten wiek ciąży 😐

u mnie raczej wszystko dobrze :) do lekarza idę w czwartek wieczorem.
Hej. Jak wizyta , jak dzidziuś?
Ja byłam też dziś. Z dzidziusiem wszystko ok troszkę młodsza ciąża niż wychodzi z wyliczeń ale narazie gin nie kazał się tym przejmować . Widziałam bijące serduszko ❤ i już się zakochałam 😁 następną wizyta przed Świętami. A jak u Ciebie?

reklama
Hej. Jak wizyta , jak dzidziuś?
Ja byłam też dziś. Z dzidziusiem wszystko ok troszkę młodsza ciąża niż wychodzi z wyliczeń ale narazie gin nie kazał się tym przejmować . Widziałam bijące serduszko ❤ i już się zakochałam 😁 następną wizyta przed Świętami. A jak u Ciebie?
Ja też właśnie wróciłam i także widziałam ❤️ wszystko jest w porządku, następną wizytę mam 22 grudnia a w międzyczasie jeszcze muszę umówić się na prenatalne :)

Do góry