akinoM222
Fanka BB :)
u mnie raczej wszystko dobrze do lekarza idę w czwartek wieczorem.Hej co słychać? Miałaś może jeszcze jedna wizytę u gin? Jak dzidziuś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie raczej wszystko dobrze do lekarza idę w czwartek wieczorem.Hej co słychać? Miałaś może jeszcze jedna wizytę u gin? Jak dzidziuś?
To tak jak ja też idę w czwarteku mnie raczej wszystko dobrze do lekarza idę w czwartek wieczorem.
mam nadzieje ze już coś będzie widaćTo tak jak ja też idę w czwartek
Ja też to będę spokojniejsza bo jak narazie to trochę się boję że coś będzie nie tak A czas do czwartku jak nigdy tak się dłuuuuży daj znać po wizyciemam nadzieje ze już coś będzie widać
Ja też to będę spokojniejsza bo jak narazie to trochę się boję że coś będzie nie tak A czas do czwartku jak nigdy tak się dłuuuuży daj znać po wizycie
A mogę się jeszcze Ciebie zapytać czy jak byłaś ostatnio u gin to na USG było już widać u Ciebie pęcherzyk ciążowy i jakiej wielkości jeśli tak?mam nadzieje ze już coś będzie widać
już było widać.... kurczę nie pamietam dokładnie jaka wielkość wiem ze 6 cm na ileś tam ,ale nie pamietam ile bo teraz jestem w pracy i nie mam jak sprawdzić.... w każdym razie na ostatniej wizycie już coś było widać ale z racji tego ze to był 4-5 tydzień to niestety nie za dużoA mogę się jeszcze Ciebie zapytać czy jak byłaś ostatnio u gin to na USG było już widać u Ciebie pęcherzyk ciążowy i jakiej wielkości jeśli tak?
już było widać.... kurczę nie pamietam dokładnie jaka wielkość wiem ze 6 cm na ileś tam ,ale nie pamietam ile bo teraz jestem w pracy i nie mam jak sprawdzić.... w każdym razie na ostatniej wizycie już coś było widać ale z racji tego ze to był 4-5 tydzień to niestety nie za dużo
Hej. Jak wizyta , jak dzidziuś?u mnie raczej wszystko dobrze do lekarza idę w czwartek wieczorem.
Ja też właśnie wróciłam i także widziałam wszystko jest w porządku, następną wizytę mam 22 grudnia a w międzyczasie jeszcze muszę umówić się na prenatalneHej. Jak wizyta , jak dzidziuś?
Ja byłam też dziś. Z dzidziusiem wszystko ok troszkę młodsza ciąża niż wychodzi z wyliczeń ale narazie gin nie kazał się tym przejmować . Widziałam bijące serduszko ❤ i już się zakochałam następną wizyta przed Świętami. A jak u Ciebie?