No więc trzymam kciuki! A masz może test? Nie kusi Cie żeby sprawdzić? W sumie który dzień cyklu masz? Dość szybko pokazał się pozytywny test,więc póki nie ma miesiączki nadzieja jest zawsze.Nie dostałam jeszcze miesiączki, jutro powtórzę betę , zobaczymy
reklama
29 dc , ja mam cykle co 30-31 dni , poczekam już do jutraNo więc trzymam kciuki! A masz może test? Nie kusi Cie żeby sprawdzić? W sumie który dzień cyklu masz? Dość szybko pokazał się pozytywny test,więc póki nie ma miesiączki nadzieja jest zawsze.
Daj znać jak będziesz po i będziesz znała wynik. U mnie też dość szybko testy pokazywały ciążę, więc cichutko trzymam za Ciebie kciuki. :-)29 dc , ja mam cykle co 30-31 dni , poczekam już do jutra
SmoczyKwiat69
Fanka BB :)
Robiłam pierwsza betę chyba 6 dni przed okresem i była 7,03Cześć .
Jestem tu nowa i chciałam się poradzić może któraś była w podobnej sytuacji .
Mianowicie w kwietniu br poroniłam w 8 tc. Od sierpnia staramy się o 2 dziecko , dodam że mamy 2 letniego syna . W tym miesiącu wyszla mi bardzo bardzo blada kreska w poniedziałek, taki cień cienia .. dzisiaj zrobiłam betę wynik 9.2 , okres powinnam dostać w tą sobotę za 3 dni .
Napisałam do mojego ginekologa czy są jakieś szanse na dalszy rozwój powiedział że beta jest zbyt niska i żeby się nie nastawiać i on myśli że to nie była ciąża w ogóle..
Poprosiłam koleżankę by napisala do swojego ginekologa i on odpisał że badanie 3 dni przed miesiączka jest wcześnie wykonane i żeby zrobić je w dniu spodziewanej miesiączki bo moze wzrosnąc.. 2 lekarzy każdy ma inną odpowiedź.
Sama już nie wiem co myśleć może któraś miała taką sytuację i zakończyła się szczęśliwie.
W grudniu urodziłam.
Powtórz betę i zobacz jak przyrasta. Zresztą ważne jest to ile dni po owulacji była robiona beta, a nie ile dni przed okresem
Dziewczyny! Po 48 godzinach dzisiaj beta 28.8.Daj znać jak będziesz po i będziesz znała wynik. U mnie też dość szybko testy pokazywały ciążę, więc cichutko trzymam za Ciebie kciuki. :-)
Co mam myśleć o tym?
SmoczyKwiat69
Że prawidłowo przyrosla.Dziewczyny! Po 48 godzinach dzisiaj beta 28.8.
Co mam myśleć o tym?
Umów się na wizytę do lekarza, w okolicach 6-7 tygodnia ciąży powinno już być widać zarodek z bijacym sercem. U mnie było to 5+5
I szczerze mówiąc to zmieniłabym lekarza, skoro twój skazał ciąże na straty po jednym wyniku bety
Masz rację. Trochę przykre, że ginekolog od razu wykluczył ciążę, gdzie nawet jeszcze dziewczyna nie była "po" miesiączce tylko przed. Co innego,gdyby się spóźniała.. a tutaj kompetencje lekarza dają do myślenia.Że prawidłowo przyrosla.
Umów się na wizytę do lekarza, w okolicach 6-7 tygodnia ciąży powinno już być widać zarodek z bijacym sercem. U mnie było to 5+5
I szczerze mówiąc to zmieniłabym lekarza, skoro twój skazał ciąże na straty po jednym wyniku betyZobacz załącznik 1663842
Mamafasolki
Ja bym zrobiła jeszcze raz na wszelki wypadek
reklama
SmoczyKwiat69
Masz link do kalkulatora betyHej dziewczyny, dziś beta 93.9 .
Ładnie rośnie czy to za mało?
Kalkulator Beta HCG: Oblicz Normy HCG w CiÄży
Kalkulator beta hCG â tym narzÄdziem sprawdzisz przyrost hormonu Beta HCG i dowiesz siÄ, czy ciÄża rozwija siÄ prawidÅowo i w którym tygodniu ciÄży jesteÅ.
plodnosc.pl