reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prawidłowa beta HCG

Mnie dzisiaj boli, a tabsy biorę co do minuty :D - jakbym się miała na tym opierać, to co drugi dzień mam owulację :D w tym miesiącu
Ale ja tak mialam zawsze od wieku nastoletniego. Chyba nie warto porównywać siebie do kogoś i go wyśmiewać bo Ty tak nie masz? Co najmniej to słabe.

reklama
daj znać co powiedzą
Wg miesiaczki 7t i 5d. Wg USG 5t i 6d. Ciąża bez zarodkowa bez szansy rozwojowej. Mam czas przez weekend na poronienie naturalne. Jeśli nic się nie ruszy w poniedziałek kładą mnie na oddział na wywołanie, TAB wczesnoporonnymi. Z moja historia zdrowotna lekarze nie zdecydowali się na łyżeczkowanie

Ale ja tak mialam zawsze od wieku nastoletniego. Chyba nie warto porównywać siebie do kogoś i go wyśmiewać bo Ty tak nie masz? Co najmniej to słabe.
Jajniki mogą bolec z wielu powodów, wiec niekoniecznie to musiała być owulacja 😇 przykro mi z powodu tego jak się potoczyła Twoja historia, obyś oczyściła się naturalnie.. życzę zdrówka 🥺💗

Ale nikt Cię tu nie wyśmiewa, po prostu nie ma możliwości aby była ciąża z seksu 3 dni po owulacji. Jest to niezgodne z aktualną wiedzą medyczną i po prostu niemożliwe. Nie da się dyskutować z faktami. Rozumiem, że jesteś rozżalona, bo jest problem z ciążą i niesamowicie Ci współczuję bo wiem co czujesz (sama jestem świeżo po ciąży pozamacicznej). Niestety, ale ja widząc takie wpisy czuję się w obowiązku jest sprostować bo potem wchodzą tu nastolatki i pytają czy mogą zajść w ciąże przez majtki czy właśnie po owulacji bo czytają że to możliwe - a to po prostu nieprawda.

Trzymaj się

Że względu na to że zaszłam w ciaze w trakcie covidu. Jajeczko albo plemniki były zbyt słabe by zarodek mógł przetrwać. Zarodek obumarł. Zostawili mnie na weekend w domu z nadzieją na naturalne poronienie. Jeśli do poniedziałku do tego nie dojdzie. Mam zgłosić się na oddział na wywołanie.

Że względu na to że zaszłam w ciaze w trakcie covidu. Jajeczko albo plemniki były zbyt słabe by zarodek mógł przetrwać. Zarodek obumarł. Zostawili mnie na weekend w domu z nadzieją na naturalne poronienie. Jeśli do poniedziałku do tego nie dojdzie. Mam zgłosić się na oddział na wywołanie.
Oby wszysyko przebiegło naturalnie i obyś nie musiała przechodzić wywoływania, lepiej uniknąć tego dla psychiki 😇 życzę powodzenia w kolejnych cyklach

reklama
Bardzo Ci współczuję...trzymaj się !

Do góry