reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

hej kochane!!! Ja zeby dzisiaj za duzo nie myslec i sie nie denerwowac robilam obiad 3 h z przepisu jamiego olivera:D mezowi smakowalo, ja jestem dupa nie kucharka ale lubie sie czasem pobawic;) Mi tez smakowalo chociaz po chwili mnie lekko jakby zamulilo, nie zjadlam oczywiscie wszystkiego ateraz sie polozylam i odpoczywam:)
Karola! Dobrze,ze nie pojechalas do szkoly, ale wsyzstko spokojnie- stres ci nie sluzy teraz, masz abosultny zakaz stresu!! Wbij sobie do glowy, ze nic od ciebie nie zalezy i staraj sie myslec pozytywnie, jak wierzysz ro sie pomodl, albo pomedytuj, cokolwiek co cie uspokoi. Jestes na dupku i to najwazniejsze, on zaczyna dzialac od razu. Jak sie czujesz po dupku? Na to koniecznie zwracaj uwage, bo ja po dupku mialam masakre- okres mi sie zaczal kilka dni wczesniej, bole brzucha, goraco, niedobrze....po zamianie na luteine jak reka odjal. Plus luteine mozesz stosowac dopochwowo co jest super bo progesteron dziala od razu w miejscu, w ktorym powinien.nW razie czego zawsze mozesz brac i dupka i luteine- progesteronu w ciazy nigdy za wiele;)

xBUMx od kiedy bierzesz bromka? Ja polecam mastodynon, ktory mi zbil prolaktyne z 26 na 12 podstawowa w 1,5 msca,ma teraz jak zaszlam w ciaze chyba byla jeszcze nizsza ale juz nie zdazylam sprawdzic:D Na mnie norprolac czyli tez lek "chemiczny" nie zadzialal, a zwykle kropelk bez recepty z apteki ziolowe, naturalne daly super efekt, naprawde polecam!;) Bo mysle, ze dzieki zbiciu tej cholernej prolaktyny jestes teraz w ciazy:)

reklama
Migduch a co to za obiaad ? :)

Bromka od lutego dopiero .
No to doopa z zajściem w ciążę w tym
cyklu :(
Mastodynon bez recepty ?

Cześć dziewczyny :)
To mój pierwszy cykl na dostinexie. Czy któraś z Was biorąca ten lek pamięta jaka była @ w pierwszym cyklu brania? Coś było inaczej czy bez zmian? Z góry dziękuję za odpowiedzi :*

bum, tajska laksa z kurakiem w sezamie, przepyszne:)
mastodynon bez recepty, ja kupilam w kroplach- na ulotce napisali zeby brac 2xdziennie 30 kropelek, ja bralam 2x50 kropelek, wiec spokojnie bierz wieksza dawke, nie zaszkodzi a szybciej moze pomoc, jestem przykladem:D
Dariana, ja dostinexu nie bralam, nie pomoge....rozumiem ze masz mikrogruczolaka przysadki bo dosti sie dostaje wlasnie na to?
Karola, bolacy brzuch, twardy i uczucie rozciagania to norma. Jesli nie plamisz i nie masz naprawde ostrego bolu w podbrzuszu to sie nie denerwuj!:) Idz polezec i obejrzec tv i nie czytaj przypadkiem internetów!!:p

Dodzwonilam się. Kazała mi wziąć nospe i 2 dupki. Nie wykluczone ze to może być poronienie. Narazie leżę i czekam. Mam do niej zadzwonić za godzinę. Narazie czuje się lepiej.

reklama
bum, tajska laksa z kurakiem w sezamie, przepyszne:)
mastodynon bez recepty, ja kupilam w kroplach- na ulotce napisali zeby brac 2xdziennie 30 kropelek, ja bralam 2x50 kropelek, wiec spokojnie bierz wieksza dawke, nie zaszkodzi a szybciej moze pomoc, jestem przykladem:D
Dariana, ja dostinexu nie bralam, nie pomoge....rozumiem ze masz mikrogruczolaka przysadki bo dosti sie dostaje wlasnie na to?
Karola, bolacy brzuch, twardy i uczucie rozciagania to norma. Jesli nie plamisz i nie masz naprawde ostrego bolu w podbrzuszu to sie nie denerwuj!:) Idz polezec i obejrzec tv i nie czytaj przypadkiem internetów!!:p

Nie mam mikrogruczolaka. Mam podwyższoną prolaktynę. Gin przepisał mi dostinex bo po bromergonie jest za dużo skutków ubocznych.

Do góry