Dariana
Fanka BB :)
mi kiedys castagnus zbil prl
Lux ale castagnus to taki lek ziołowy prawda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi kiedys castagnus zbil prl
tak, ale ma silne dzialanie, mi pieknie po 40 dniach zbil prl i po nim zaszlam w ciaze, z tym, ze ja mega zle sie po nim czulamLux ale castagnus to taki lek ziołowy prawda?
Dariana no jak się na tym znasz i wiesz co masz robić to jest łatwiej , ja jestem w ciemnej doopie .
Robię to co mi gin każe ,a reszte wyników mam dobre ino nie to dziadostwo !
Przecież brałam/biorę leki chce ją zbić , robię coś w tym kierunku a nie idziee .
Ehhh ja chce już poniedziałek .
Luxia a jest on na recepte czy bez ? No obejrzymy co na to mój ginek , w końcu on się tym zajmuje ...
Może niech Ci dostinex przepisze skoro bromek nie działa. Co prawda cena jest dosyć wysoka, ale bierze się 1 tabletkę na tydzień wiec op. starcza na 2 mce (na doz można już kupić za 120zł)
Dariana, w sumie zdziwiona jestem ze dostalas dostinex....przy takiej prl jak twoja mysle ze wystarczylby sam castagnus.....szok A co do prolaktyny, to fakt, moze miec wplyw na inne hormony ale nie musi, dlatego najlepiej sprawdzic wszystko i to w jednym cyklu zeby miec obraz calego cyklu od a do z.... jak teraz sprawdzisz prl, w przyszlym cyklu progesteron a w nastepnym jescze cos tam to nie do konca bedzie wiadomo co tam sie tak naprawde dzieje
Bum, prl na czczo niewiele mowi, trzeba by sprawdzic jaka jest po obciazeniu i ile wzrasta i wtedy ewentualnie sie leczyc. To troche tak jakbys stwierdzila, ze masz goraczke, bo masz gorace czolo ale w sumie to nie jestes pewna do konca czy ta goraczka jest bo nie zmierzylas temperatury ale i tak wezmiesz polopiryne)