reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

azylek ja biorę bromka ale szału sluzu po nim to nie było ...
Tydzień przed @ było go jeedynie sporo :)

Lux ja mam dziś 7dc ;)
Tez czekam na wyniki ale jeszcze nie ma , sprawdzam online bo tak to dopiero w poradni jutro będą :)

Ja już w domu teraz szybki obiad , a rudy śpi i chyba prędko nie wstanie :D
I to bez jaajec , ciekawe czy będzie wiedział :D
heheh biedny kotel
co masz na obiad? ja kuraka upieklam na dzis

reklama
Tynka, Lusia ja razem z wami [emoji4] ale damy rade [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Lux ja dziś szybko sos z mielonego , makaron i surówka porowa :)
Naa szybko muszę robić bo mój P za godzinie do pracy idzie :(

Biedny jest , szkoda mi się go zrobiło leży oczzy otwarte i sie nie russza ...

karola nie stresuj się ! Nie wolno !
Weź sobie książkę , poczytaj włącz tv ;*

Ja też jestem dziewczyny mi się zdaje że coś szybko to ja nie zajde ...

karola: spokojnie, wdech, wydech, wiem, że banał z tym oddychaniem, ale szybko działa. Zrób sobie herbatkę albo melisę. Mnie uspokajają dźwięki wody więc czasem sobie włączam takie :D

karola bo i prawidłowo , lubię takie
podejście ;)

Bosheee jak mi się już nic nie chce ...
Mała poszła spać taaka zasmarkana jest, ze masakra :( kupiłam jej w aptece sole i będziemy robić inhalacje , ale ja to się boje ją zaszczepić jutro czy jej nic nie będzie ...

karola bo i prawidłowo , lubię takie
podejście ;)

Bosheee jak mi się już nic nie chce ...
Mała poszła spać taaka zasmarkana jest, ze masakra :( kupiłam jej w aptece sole i będziemy robić inhalacje , ale ja to się boje ją zaszczepić jutro czy jej nic nie będzie ...
a ja mam towar i poooowwwoli go wprowadzam hahah a czuje sie jak bym sie metalu nazarla

reklama
xbum: inhalacje dobry pomysł. A co do szczepienia to może zobacz jak się będzie jutro czuła i najwyżej sobie przesuniecie o kilka dni. Sam katarek nie jest przeszkodą. Byle nie było innych niepokojących objawów :)

lux: nie mogę się doczekać twojego testowania :D

Do góry