reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

hej kochane!!! Ja zeby dzisiaj za duzo nie myslec i sie nie denerwowac robilam obiad 3 h z przepisu jamiego olivera:D mezowi smakowalo, ja jestem dupa nie kucharka ale lubie sie czasem pobawic;) Mi tez smakowalo chociaz po chwili mnie lekko jakby zamulilo, nie zjadlam oczywiscie wszystkiego ateraz sie polozylam i odpoczywam:)
Karola! Dobrze,ze nie pojechalas do szkoly, ale wsyzstko spokojnie- stres ci nie sluzy teraz, masz abosultny zakaz stresu!! Wbij sobie do glowy, ze nic od ciebie nie zalezy i staraj sie myslec pozytywnie, jak wierzysz ro sie pomodl, albo pomedytuj, cokolwiek co cie uspokoi. Jestes na dupku i to najwazniejsze, on zaczyna dzialac od razu. Jak sie czujesz po dupku? Na to koniecznie zwracaj uwage, bo ja po dupku mialam masakre- okres mi sie zaczal kilka dni wczesniej, bole brzucha, goraco, niedobrze....po zamianie na luteine jak reka odjal. Plus luteine mozesz stosowac dopochwowo co jest super bo progesteron dziala od razu w miejscu, w ktorym powinien.nW razie czego zawsze mozesz brac i dupka i luteine- progesteronu w ciazy nigdy za wiele;)

xBUMx od kiedy bierzesz bromka? Ja polecam mastodynon, ktory mi zbil prolaktyne z 26 na 12 podstawowa w 1,5 msca,ma teraz jak zaszlam w ciaze chyba byla jeszcze nizsza ale juz nie zdazylam sprawdzic:D Na mnie norprolac czyli tez lek "chemiczny" nie zadzialal, a zwykle kropelk bez recepty z apteki ziolowe, naturalne daly super efekt, naprawde polecam!;) Bo mysle, ze dzieki zbiciu tej cholernej prolaktyny jestes teraz w ciazy:)

reklama
Migduch a co to za obiaad ? :)

Bromka od lutego dopiero .
No to doopa z zajściem w ciążę w tym
cyklu :(
Mastodynon bez recepty ?

Cześć dziewczyny :)
To mój pierwszy cykl na dostinexie. Czy któraś z Was biorąca ten lek pamięta jaka była @ w pierwszym cyklu brania? Coś było inaczej czy bez zmian? Z góry dziękuję za odpowiedzi :*

bum, tajska laksa z kurakiem w sezamie, przepyszne:)
mastodynon bez recepty, ja kupilam w kroplach- na ulotce napisali zeby brac 2xdziennie 30 kropelek, ja bralam 2x50 kropelek, wiec spokojnie bierz wieksza dawke, nie zaszkodzi a szybciej moze pomoc, jestem przykladem:D
Dariana, ja dostinexu nie bralam, nie pomoge....rozumiem ze masz mikrogruczolaka przysadki bo dosti sie dostaje wlasnie na to?
Karola, bolacy brzuch, twardy i uczucie rozciagania to norma. Jesli nie plamisz i nie masz naprawde ostrego bolu w podbrzuszu to sie nie denerwuj!:) Idz polezec i obejrzec tv i nie czytaj przypadkiem internetów!!:p

Dodzwonilam się. Kazała mi wziąć nospe i 2 dupki. Nie wykluczone ze to może być poronienie. Narazie leżę i czekam. Mam do niej zadzwonić za godzinę. Narazie czuje się lepiej.

reklama
bum, tajska laksa z kurakiem w sezamie, przepyszne:)
mastodynon bez recepty, ja kupilam w kroplach- na ulotce napisali zeby brac 2xdziennie 30 kropelek, ja bralam 2x50 kropelek, wiec spokojnie bierz wieksza dawke, nie zaszkodzi a szybciej moze pomoc, jestem przykladem:D
Dariana, ja dostinexu nie bralam, nie pomoge....rozumiem ze masz mikrogruczolaka przysadki bo dosti sie dostaje wlasnie na to?
Karola, bolacy brzuch, twardy i uczucie rozciagania to norma. Jesli nie plamisz i nie masz naprawde ostrego bolu w podbrzuszu to sie nie denerwuj!:) Idz polezec i obejrzec tv i nie czytaj przypadkiem internetów!!:p

Nie mam mikrogruczolaka. Mam podwyższoną prolaktynę. Gin przepisał mi dostinex bo po bromergonie jest za dużo skutków ubocznych.

Do góry