reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Mama i siostra wiedza. Dziadkom powiemy dzisiaj, oczywiście na zasadzie żeby się nie nakrecali. Pozostałym ( teść, szwagierki) powiemy jak się sytuacja ustabilizuje...

reklama
Mnie czeka dluga droga do tego zeby zajsc w ciaze z tarczyca i hormonami to ja sobie jeszcze rok jak nic poczekam
przynajmniej wiesz co Ci jest i jak to leczyc, u mojej szwagierki jest kolezanka, ktora juz trzy lata sie stara, jest zdrowa, on tez, juz nawet inseminacje mieli i nic, sa zdrowi, wszystkie badania mieli w normie

Jugo ja mam dopiero 7dc .

Weszłam do domu i znów z powrotem wychodzę z Rudym obciąć jajeczka .

Mamm nadzieję , ze o 17 będą już wynik :)

Dziewczyny miłego dnia , potem was naadrobie jak znajde chwile , po 15 jeszcze tesciowa przychodzi buuuu ...

reklama
Kogo dopisać, kogo? :D

MARZEC:
17.03: Xbum - prolaktyna, TSH
18.03: Azylek - monitoring
19.03: Julia - monitoring
19.03: Lux - test ciążowy
21.03: Xbum - wizyta u ginekologa
24.03: Jugosława - wizyta u ginekologa
24.03: Nessi - podglądanie kropka
KWIECIEŃ:

6.04: Karola - podglądanie kropka