reklama
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Tynka dziękuję i nie dziękuję. Trochę mnie kosztowała ta kiecka A teraz sobie na strychu wisi.
Wiecie jakiego mi chwilę temu babcia stracha narobila. Myślałam ze na zawał zejde. Mówi mi tak: Ja nie wiem co się z dziadkiem taki jest śpiący, w łazience pRzy goleniu jakiś dziwny był. On chyba umiera (ma 75 lat i 20 lat po udarze).
Ja na niego patrzę A on sobie normalnie śpi. Jak się okazało to juz od 4 rano spać nie mógł to ja się nie dziwię ze teraz padł na wyrko..
Wiecie jakiego mi chwilę temu babcia stracha narobila. Myślałam ze na zawał zejde. Mówi mi tak: Ja nie wiem co się z dziadkiem taki jest śpiący, w łazience pRzy goleniu jakiś dziwny był. On chyba umiera (ma 75 lat i 20 lat po udarze).
Ja na niego patrzę A on sobie normalnie śpi. Jak się okazało to juz od 4 rano spać nie mógł to ja się nie dziwię ze teraz padł na wyrko..
karola1507
Ja naprawdę trzymam najmocniej jak się da kciuki za Nessi:***
jak Ty sie czujesz? masz jakies mdlosci cos? cos kluje boli? ale babcia rabanu narobila, tez bym sie wystraszylaTynka dziękuję i nie dziękuję. Trochę mnie kosztowała ta kiecka A teraz sobie na strychu wisi.
karola1507
Normalnie az mnie brzuch rozbolal ze stresu... Powiedziałam jej ze ja normalnie udusze;P
Czuje się normalnie. Od wczoraj biorę tego dupka. Jako tako nie czuje żeby mnie coś klulo oprócz tego ze mam spięty brzuch (ale to chyba od tego stresu teraz). Możliwe żeby Dudek tak szybko działał?
Czuje się normalnie. Od wczoraj biorę tego dupka. Jako tako nie czuje żeby mnie coś klulo oprócz tego ze mam spięty brzuch (ale to chyba od tego stresu teraz). Możliwe żeby Dudek tak szybko działał?
na dupku sie nie znam, wiec nie wiem, wiec moze laski Ci powiedza, mowilas rodzicom o ciazy?Normalnie az mnie brzuch rozbolal ze stresu... Powiedziałam jej ze ja normalnie udusze;P
reklama