reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Tynka dziękuję i nie dziękuję. Trochę mnie kosztowała ta kiecka A teraz sobie na strychu wisi.

Wiecie jakiego mi chwilę temu babcia stracha narobila. Myślałam ze na zawał zejde. Mówi mi tak: Ja nie wiem co się z dziadkiem taki jest śpiący, w łazience pRzy goleniu jakiś dziwny był. On chyba umiera (ma 75 lat i 20 lat po udarze).

Ja na niego patrzę A on sobie normalnie śpi. Jak się okazało to juz od 4 rano spać nie mógł to ja się nie dziwię ze teraz padł na wyrko..

karola: o kurde, ale ci babcia stracha napędziła!

luska: a dobrze, po @ nie ma śladu, więc niedługo przystępuję do działania :D

Tynka dziękuję i nie dziękuję. Trochę mnie kosztowała ta kiecka A teraz sobie na strychu wisi.

Wiecie jakiego mi chwilę temu babcia stracha narobila. Myślałam ze na zawał zejde. Mówi mi tak: Ja nie wiem co się z dziadkiem taki jest śpiący, w łazience pRzy goleniu jakiś dziwny był. On chyba umiera (ma 75 lat i 20 lat po udarze).

Ja na niego patrzę A on sobie normalnie śpi. Jak się okazało to juz od 4 rano spać nie mógł to ja się nie dziwię ze teraz padł na wyrko..
jak Ty sie czujesz? masz jakies mdlosci cos? cos kluje boli? ale babcia rabanu narobila, tez bym sie wystraszyla

Normalnie az mnie brzuch rozbolal ze stresu... Powiedziałam jej ze ja normalnie udusze;P

Czuje się normalnie. Od wczoraj biorę tego dupka. Jako tako nie czuje żeby mnie coś klulo oprócz tego ze mam spięty brzuch (ale to chyba od tego stresu teraz). Możliwe żeby Dudek tak szybko działał?

Normalnie az mnie brzuch rozbolal ze stresu... Powiedziałam jej ze ja normalnie udusze;P

Czuje się normalnie. Od wczoraj biorę tego dupka. Jako tako nie czuje żeby mnie coś klulo oprócz tego ze mam spięty brzuch (ale to chyba od tego stresu teraz). Możliwe żeby Dudek tak szybko działał?
na dupku sie nie znam, wiec nie wiem, wiec moze laski Ci powiedza, mowilas rodzicom o ciazy?

reklama
Mnie czeka dluga droga do tego zeby zajsc w ciaze z tarczyca i hormonami to ja sobie jeszcze rok jak nic poczekam

Do góry