karola1507
Podążając za marzeniami:)
W ogole zaczęło się tak pięknie A teraz po naszych wizytach jakoś strach we mnie siedzi. Ocipieje do tego 06.04
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taki cień to normalne, oprócz owukarola no i prawidłowo lez , pachnij nie zamawrtwiaj się a będzie wszysstko cacy ;*
anula a ty jak się czujesz ??
Dziewczyny zrobiłam wczzoraj test ovu i była już cień drugiej kreski mozliwe ze tak szybko ? ...
Nessi gwiazdeczko moja kochana trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło &&&&Cały pecherzyk ciazowy sie rusza, powinien byc jednolicie ciemny , pecherzyk zoltkowy sie nie powiekszyl przez tydzien ..zmniejszyl sie tez pecherzyk ciazowy, podejrzewa ze ciaza obumarla , ale nie wie dlaczego beta rosnie normalne dlatego chce sprawdzic jej przysrost i zebym nie miała łyzeczkowania to wywoła mi naturalnie za tydzien jak nie bedzie zarodkaZobacz załącznik 751024
w sobote mam dostacA NA kiedy masz @ ??
Witam sie czwartkowo z piekna pogoda