reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Cały pecherzyk ciazowy sie rusza, powinien byc jednolicie ciemny , pecherzyk zoltkowy sie nie powiekszyl przez tydzien ..zmniejszyl sie tez pecherzyk ciazowy, podejrzewa ze ciaza obumarla , ale nie wie dlaczego beta rosnie normalne dlatego chce sprawdzic jej przysrost i zebym nie miała łyzeczkowania to wywoła mi naturalnie za tydzien jak nie bedzie zarodkaZobacz załącznik 751024
Nessi gwiazdeczko moja kochana trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło &&&&

Karola a mój gin dopiero 25.03 będzie bo na urlopie

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nessi Boziu i co ja mam napisac...az lezki mi polecialy, buu do dupy..trzymam mocno kciuki by jednak pecherzyk zawalczyl!!
Tynka Kochana tak mi przykro.co za franca, po co przylazila, odgon ja teraz na dlugie mieisiace!!!

dziewczyny co to sie dzieje :no:

Tynka tule @ minie nie zamarwiaj sie cycki do przodu i tak masz trzymac
Ness nie wiem co ci napisac moze malenstwo pokaze ze jest wiem ze pragniesz tego malenstwa wiec moze jednak bedzie dobrze trzymam kciuki
Karola piekna fotka dzidziusia
U mnie sluz plodny ten przed owulka ale wiem ze nic z tego nie wyjdzie musze unormowac hormony i tarczyce

Nessi to nie może być prawda! Ja trzymam kciuki , nie trać nadziei, musi być dobrze!

Karola śliczny pęcherzyk. Gratulacje wielkie! Piękna miałaś suknie ślubną :-)

Lux nie przyjdzie okres zobaczysz:-)

Ja już nie mogę z bólu szok...

reklama
xbum: cień kreski jest możliwy i często występuje. Który masz dzień dzisiaj?

karola: kropeczek :D No i dobrze, że masz l4. Za długo sie człowiek stara, żeby się jeszcze pracą przejmować :p Także leż i pachnij tylko! :D

lux: oby urojona nie była urojoną :D:D:D &&&&&&&&&&&&&

anula: tyle było pięknych wiadomości i nagle zaczęło się wszystko komplikować :( Trzeba wierzyć, że będzie dobrze, bo tak patrząc realnie na to wszystko to niewiele można zrobić...Trzymam kciuki za twoją betę! :)

Do góry